Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çözüldüwindows 11 yükledikten sonra black desert config.ini hatası veriyor
windows 11 yükledikten sonra black desert e girince config.ini file not found hatası alıyorum .dosyayı indirip windows klasörlerine atmama rağmen sorun düzelmedi . varmıdır yardımcı olabilecek birisi.
(sorun çözüldü teşekkür ederim )
Merhabalar biraz araştırma yaptım fakat hatanızın neden kaynaklandığı hakkında pek de bilgi bulamadım oyununuzu silip tekrar kurmayı deneyin yine aynı hatayı alırsanız windows 10 a geri dönüş yapabilirsiniz geri dönüş yapmak için sürüm değiştireli belirli bir gün sayısını geçmemiş olmalı geçmediyse altdaki adımları uygulayabilirsiniz
Windows Kurtarma Seçeneklerinden Geri Dönme Adımları:
Bilgisayarınız fişe takılı değilse bilgisayarınızı prize taktığınızdan emin olun ve Sonraki öğesine tıklayın.
Merhabalar biraz araştırma yaptım fakat hatanızın neden kaynaklandığı hakkında pek de bilgi bulamadım oyununuzu silip tekrar kurmayı deneyin yine aynı hatayı alırsanız windows 10 a geri dönüş yapabilirsiniz geri dönüş yapmak için sürüm değiştireli belirli bir gün sayısını geçmemiş olmalı geçmediyse altdaki adımları uygulayabilirsiniz
Windows Kurtarma Seçeneklerinden Geri Dönme Adımları:
Bilgisayarınız fişe takılı değilse bilgisayarınızı prize taktığınızdan emin olun ve Sonraki öğesine tıklayın.
Kurtarma'nın altında, Windows [X] sürümüne geri dön seçeneğini seçin. Burada [X], Windows'un önceki sürümüdür.
Geri dönmenizin sebebini seçin ve Sonraki öğesine tıklayın.
Windows [X] sürümüne geri dön öğesine tıklayın.
Geri alma işlemini tamamlamak için ekrandaki talimatları izleyin.
NOT: Eğer sizde Windows X sürümüne geri dön diye bir seçenek çıkmıyor ise formatlamak zorundasınız windows 10 1909 kurulum rehberinin konusunu alta bıraktım nasıl yapılacağını konuyu inceleyerek öğrenebilirsiniz
Hocam Steam'den "Oyun Dosyalarının Bütünlüğünü Doğrula" seçeneğini kullanıp tüm dosyaların doğru ve eksiksiz olmasını sağladıktan sonra tekrar deneyin.