Çözüldü windows 11 yükledikten sonra black desert config.ini hatası veriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Puffin
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
windows 11 yükledikten sonra black desert e girince config.ini file not found hatası alıyorum .dosyayı indirip windows klasörlerine atmama rağmen sorun düzelmedi . varmıdır yardımcı olabilecek birisi.
(sorun çözüldü teşekkür ederim )

Ekli dosyalar

• sorn.jpg
    sorn.jpg
    24.2 KB · Görüntüleme: 69
Son düzenleme:
Çözüm
Merhabalar biraz araştırma yaptım fakat hatanızın neden kaynaklandığı hakkında pek de bilgi bulamadım oyununuzu silip tekrar kurmayı deneyin yine aynı hatayı alırsanız windows 10 a geri dönüş yapabilirsiniz geri dönüş yapmak için sürüm değiştireli belirli bir gün sayısını geçmemiş olmalı geçmediyse altdaki adımları uygulayabilirsiniz

Windows Kurtarma Seçeneklerinden Geri Dönme Adımları:
  1. Bilgisayarınız fişe takılı değilse bilgisayarınızı prize taktığınızdan emin olun ve Sonraki öğesine tıklayın.
  2. Başlat öğesine tıklayın ve "kurtarma" yazın.
  3. Kurtarma seçenekleri (Sistem Ayarları) öğesini seçin.
  4. Kurtarma'nın altında, Windows [X] sürümüne geri dön seçeneğini seçin. Burada [X], Windows'un...
ONLY DEAD ONES SEE : )
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Merhabalar biraz araştırma yaptım fakat hatanızın neden kaynaklandığı hakkında pek de bilgi bulamadım oyununuzu silip tekrar kurmayı deneyin yine aynı hatayı alırsanız windows 10 a geri dönüş yapabilirsiniz geri dönüş yapmak için sürüm değiştireli belirli bir gün sayısını geçmemiş olmalı geçmediyse altdaki adımları uygulayabilirsiniz

Windows Kurtarma Seçeneklerinden Geri Dönme Adımları:
  1. Bilgisayarınız fişe takılı değilse bilgisayarınızı prize taktığınızdan emin olun ve Sonraki öğesine tıklayın.
  2. Başlat öğesine tıklayın ve "kurtarma" yazın.
  3. Kurtarma seçenekleri (Sistem Ayarları) öğesini seçin.
  4. Kurtarma'nın altında, Windows [X] sürümüne geri dön seçeneğini seçin. Burada [X], Windows'un önceki sürümüdür.
  5. Geri dönmenizin sebebini seçin ve Sonraki öğesine tıklayın.
  6. Windows [X] sürümüne geri dön öğesine tıklayın.
  7. Geri alma işlemini tamamlamak için ekrandaki talimatları izleyin.
NOT: Eğer sizde Windows X sürümüne geri dön diye bir seçenek çıkmıyor ise formatlamak zorundasınız windows 10 1909 kurulum rehberinin konusunu alta bıraktım nasıl yapılacağını konuyu inceleyerek öğrenebilirsiniz

https://memoryhackers.org/konular/windows-10-1909-kurulum-rehberi.207183/

Son düzenleme:
Çözüm
Fire obey Ice
Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Hocam Steam'den "Oyun Dosyalarının Bütünlüğünü Doğrula" seçeneğini kullanıp tüm dosyaların doğru ve eksiksiz olmasını sağladıktan sonra tekrar deneyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...