Seçkin Üye
Gamerlara çok tavsiye etmem ama güncellik iyidir. 16 Gb ile çok rahat kullanırsınız.16 gb ram var windows 11 önerir misiniz ?
8 gb ram bile kullanmama durumu biraz sana özel olmuş çünkü boşta bile 4-5 gb kullanıyor. Ekstra bir şey kursan 7'ye kadar gidiyor.Windows 11 ram sorunu yaşamadım. 5 aydır kullanıyorum. 8 gb ram ile bile kullanmıyordu şuan 24 gm ram var hala kullanmıyor.
16gb ram var ama sistem apu kaldırır mı ?Gamerlara çok tavsiye etmem ama güncellik iyidir. 16 Gb ile çok rahat kullanırsınız.
kaç yıl ğeçti tabi düzeltildiw11 hataları düzeltildi diye biliyorum
Abooo reis iyiki mesaj yazdın herkese burda bir şeyler sallıyor iyiki geçmemişim8 gb ram bile kullanmama durumu biraz sana özel olmuş çünkü boşta bile 4-5 gb kullanıyor. Ekstra bir şey kursan 7'ye kadar gidiyor.
Yani şöyle açıklamalıyım sanırım. 3 tane bilgisayarım var. Birinde Win 10 var. Şuan kullandığımda Win 11, sonuncusunda da Win 11 var. Kullanmadığım Win 11 bilgisayarımda 4 gb ram var. gram kullanmıyor. Arkadaşlarımda da Win 11 kullanan çok, hiç birinde ram sorunu bulunmuyor aralarında Win 10'dan 11'e geçen var. Gidip boş ayarları kapatmadığında her işletim sistemi bir dünya ram yiyor. Win 7 hariç o can ciğer keşke o gelişseydi ondan sonra sistem gelmeseydi.8 gb ram bile kullanmama durumu biraz sana özel olmuş çünkü boşta bile 4-5 gb kullanıyor. Ekstra bir şey kursan 7'ye kadar gidiyor.
Evet kaldırır. Spesifik bir şey yapmayacaksan niye kaldırmasın.16gb ram var ama sistem apu kaldırır mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?