Onaylı Üye
Herhangi bir yüksek ram kullanma mevcud değil fakat bilgisayar açılılışında baya kasıyor bende
Benimde 4 ram varda yüklesem mi yüklemesem mi diye arada kaldımYani şöyle açıklamalıyım sanırım. 3 tane bilgisayarım var. Birinde Win 10 var. Şuan kullandığımda Win 11, sonuncusunda da Win 11 var. Kullanmadığım Win 11 bilgisayarımda 4 gb ram var. gram kullanmıyor. Arkadaşlarımda da Win 11 kullanan çok, hiç birinde ram sorunu bulunmuyor aralarında Win 10'dan 11'e geçen var. Gidip boş ayarları kapatmadığında her işletim sistemi bir dünya ram yiyor. Win 7 hariç o can ciğer keşke o gelişseydi ondan sonra sistem gelmeseydi.
Evet kaldırır. Spesifik bir şey yapmayacaksan niye kaldırmasın.
kullanılan sisteme göre değişiyor ama ortalama ve ortalamanın üstüne bir sistemin varsa yüksek ram kullanmaz.Şuanda windows 11 Kullanıyorum Yüksek Ram Kullanmıyor
Arada kaldıysan şöyle önerimi vereyim, ne zaman "Windows 10'dan desteğini çekiyor mu?" haberlerini görürsen her yerde, Windows 11'e geç. Aklıma direk bu geldi.Benimde 4 ram varda yüklesem mi yüklemesem mi diye arada kaldım
Çok iyi dedinArada kaldıysan şöyle önerimi vereyim, ne zaman "Windows 10'dan desteğini çekiyor mu?" haberlerini görürsen her yerde, Windows 11'e geç. Aklıma direk bu geldi.