Ultra Üye
Win11 den win10 a döndüm.Düşük sistemin varsa zaten geçme.Oyun amaçlı pc kullanıyorsan yine geçme.Microsoft win11 oyun performansı açısından win10 a göre daha iyi değil diye kendi açıkladı.İlerleyen zamanda iyileştirirler veya win12 çıkar bilemeyiz.Windows 11 e yükseltmeyi düşünüyorum optimizasyon sorunları var mı, veya oyunlarda fps düşüşleri, kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?
hocam ben valoda delay banı yedim için geçmek zorunda kaldım win 10 dan normalde sistem max 5 6 saniyede açılıyordu şuan abartısız 1 dk bekliyorum dicek sinki yükledin şeylerden dolayıdır hayır aga pc de şuan google valo diskort var başka harici kulandım filn hiç bişey yok 1 kaç sistem hızlandırma video larına baktım hiçbirşey deyişmiyor hala aynı onun dışında genel olarak 1 tık sistem yavaşladı şuan oyunda valo da 350 400 görüyor ken şuan 280 350Windows 11 e yükseltmeyi düşünüyorum optimizasyon sorunları var mı, veya oyunlarda fps düşüşleri, kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?
windows 11 kötü bana göre hata çözümleri çok az windows 10 devam agaaWindows 11 e yükseltmeyi düşünüyorum optimizasyon sorunları var mı, veya oyunlarda fps düşüşleri, kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?