Üye
Windows 11 için bir güncelleme gelicek mi win 11 kullanıcıları memoryhackersı kullanamıyor, mesela ben
Moderatörün son düzenlenenleri:
windows 10 düşürürsem eğer herhangi bir sıkıntı çıkar mı ?eğer istersen bu konudan formatsiz windows sürümünü düşürebilirsin. https://memoryhackers.org/konular/formatsiz-windows-10-surum-nasil-degistirilir.258727/
hayır bende şuanda düşürüyorum win 11 şuan win10 düşürüyorum.windows 10 düşürürsem eğer herhangi bir sıkıntı çıkar mı ?
peki bir sorum daha olucak sana o zaman bu windows 11 de başlat kısmı orta kısımda ya 10'a düşürürsem sol alta mı kayar yoksa aynı mı kalıyorhayır bende şuanda düşürüyorum win 11 şuan win10 düşürüyorum.
Hocam bunu zaten ayarlayabiliyorsunuz w10 da solda oluyor ama yine de ayarı mevcut zaten sorun etmeyinpeki bir sorum daha olucak sana o zaman bu windows 11 de başlat kısmı orta kısımda ya 10'a düşürürsem sol alta mı kayar yoksa aynı mı kalıyor
tamamdır teşekür edermHocam bunu zaten ayarlayabiliyorsunuz w10 da solda oluyor ama yine de ayarı mevcut zaten sorun etmeyin
peki bir sorum daha olucak sana o zaman bu windows 11 de başlat kısmı orta kısımda ya 10'a düşürürsem sol alta mı kayar yoksa aynı mı kalıyor
tamamdır eyvallah diger dost yazdı düzelte bilirsin diye tekrar ortayasol alta kayar.