Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÇözüldüWindows 11'de Valorant TPM 2.0 olmadan nasıl açılır?
Windows 11'de Valorant TPM 2.0 istiyor ama bilgisayarımda TPM 2.0 yok o yüzden açılmıyor. Bu hatayı kapatmanın yolu var mı acaba? Varsa yardımcı olur musunuz?
VPN açarak oyuna giriş sağlayabiliyor musunuz? Vpn ile giriş yapabiliyor iseniz Vpn ile giriş yapıp oyuna girdikten sonra VPN kapatabilirsiniz, Vpn ile giriş yapamıyorsanız TPM Bypass bulup Tpm bypasslamanız gerekiyor.
VPN açarak oyuna giriş sağlayabiliyor musunuz? Vpn ile giriş yapabiliyor iseniz Vpn ile giriş yapıp oyuna girdikten sonra VPN kapatabilirsiniz, Vpn ile giriş yapamıyorsanız TPM Bypass bulup Tpm bypasslamanız gerekiyor.
bende win10 da almaya başladım. anakartta tpm yok vpn ile de denedim ıd şifre yazdıktan sonra giriş bile yapmıyor vpn kapayınca giriş yapıyor fix yemiş o muhabbet. Aşırı saçma bir durum daha düne kadar oynuyordum şimdi tpm açın diyo