Çözüldü Windows 11'den Windows 10'a geçtim fakat uygulamalarım gitti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
bilgisayar normal kurulum yaptım ve hiçbirşeyi silmedim şimdi ise dosyalar duruyor fakat denetim masasından uygulamalar kısmına girdiğimde hiçbiri yüklü değil gözüküyor ve hiçbir uygulamanın kısayolu mevcut değil gta 5 vb. büyük oyunlar olduğu için tam format atmakta istemiyorum bütün uygulamaları nasıl düzeltebilirim

Çözüm
Bir şey olmaz kurulu olduğu klasörü içinde gta5.exe çalıştırırsa sorunu olmaz. Geçişten sonra C: adresinden yeni windows.old klasörü oluşturacak Windows 11 işletim sistemi yüklü verileri windows.old'e taşınacak. windows.old içinde gta 5 vb... oyunlar olduğu için Win10'de yüklü programlar gözükmüyor.
Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
hard diskine steam library veya epic games oyun dosyalarını vb. atıp formatını rahatlıkla atabilirsin hard diski formatlamadığın için oyunlar yüklü kalıcak fakat bazen küçük güncelleme yapabiliyor formattan sonra 10 15 dakikalık falan

Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
6 HİZMET YILI
O öyle olmaz sen bir dosya kurduğunda kayıt defteri belgeler falan windowsa kurulur format attın mı sadece dosyalarını saklayabilirsin kurulumları saklamaz.

ölmedim geri döndüm kaldığımız yerden devam
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
eğer gta oyunun steamdeyse direk oyunu oyna diyip yaklaşık 3-5gb download yaparak düzeltebilirsin ama diğer arkadaşın dediği gibi kurulumlar kalmaz

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
Bir şey olmaz kurulu olduğu klasörü içinde gta5.exe çalıştırırsa sorunu olmaz. Geçişten sonra C: adresinden yeni windows.old klasörü oluşturacak Windows 11 işletim sistemi yüklü verileri windows.old'e taşınacak. windows.old içinde gta 5 vb... oyunlar olduğu için Win10'de yüklü programlar gözükmüyor.

Çözüm
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Hocam yüklü olan uygulamaların kayıt defterinde hala mevcut olup olmadığını kontrol edin. Başlat Menüsü'nden "regedit" yazarak kayıt defteri'ni açabilirsiniz. HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE klasöründe uygulamaların kaydını bulabilirsiniz.

Onaylı Üye
Ödüller
6
Sosyal
9 HİZMET YILI
Anladığım kadarıyla bi diski format edip diyerini bırakmışsın örneğin oyunların steamde ise tekrar indir oyunun bulunduğu konuma indirme yapmadan sadece dosyaları tarayacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...