teşekür ederim bilgi içinkanka ben denedim çok yabancı kaldım elim ayağım birbirine girdi uzun süre daha 10 da takılıcam.
bilgi için teşekür ederimknk geçme bence aşırı optimizasyon sorunu var.
ounlarda sıkıntı veriormuRica ederim dostum, bir de ben çok fazla crackli programlar oyunlar kullanıyorum bir sorun olabilir açılmayabilir diye tercih etmiyorum
teşekür ederimherkez 11 sıkıntılı dedibazı oyunları açmıyor die karar senin yinede
teşekür ederimçok yabancılık cektim kal win 10 da bence
çok teşekür ederim bilgi içinilk win 11 bul sonra videoları var zaten yutubede 100 den fazla
Rica ederim dostum, bir de ben çok fazla crackli programlar oyunlar kullanıyorum bir sorun olabilir açılmayabilir diye tercih etmiyorumteşekür ederim bilgi için
bilmiyorum da rske atmak istemiyorum o yüzden döndüm 10 aounlarda sıkıntı veriormu
amd ryzen5 3600x kullanıyorum bir sıkıntısını görmedimgeçmeni tavsiye etmem hele işlemcin amd ise hiç tavsiye etmiyorum sıkıntı oluyor. oyunlar için bence w10 şuan w11 den daha stabil çalışıyor, w10 da kal şimdilik.
w11 hala çok eksiği var bence zaten sürekli güncelleme alıyor.
Zaman ile alışıyorsunuz bende ilk başta biraz tökezledim sonra alıştım.çok karışık duruyor ya