etkiler ama az etkiler nerdeyse farketmezsinbde 8 rem var oyunda cok etkikermi
sitemle alakaı deyilmiBende windows 11 var arkadaşlarımda win 10 aynı bilgisayarlara sahibiz ama o bazı oyunlarda benden fazla fps alıyor yani geçmeni pek tavsiye etmem
oyundan oyuna değişiyor win 11 daha optimize edilmediği için ama cok fark yok 5-10fpssitemle alakaı deyilmi
var ben 11 kullaniyorum ve basima gelmeyen olay kalmadi ekranim buga giriyo win 10da yasamadiqim sorunlari 11 de yasiyorum buna ek olarak ekranrender alma sorunu olusuyo driverler guncel olmasina ramen yasanan sorunlar sistem gereksinimlerin yuksek olmasi ve daha fazlasi ben ekran titremeden sikayetim var su anwin10 daha stabil. ancak 11 kullanmaktayim ve digerlerinin bahsettigi sorunlar yok. sisteminle alakali yani.
yanlis kurulum yapmis olabilirsin, yanlis driver kurmus olabilirsin. o bahsettiginiz buglar falan kalmadi yani. sisteminle alakali.var ben 11 kullaniyorum ve basima gelmeyen olay kalmadi ekranim buga giriyo win 10da yasamadiqim sorunlari 11 de yasiyorum buna ek olarak ekranrender alma sorunu olusuyo driverler guncel olmasina ramen yasanan sorunlar sistem gereksinimlerin yuksek olmasi ve daha fazlasi ben ekran titremeden sikayetim var su an
etkiler ama az etkiler nerdeyse farke
anladim peki wim 10un hagisürümü dahaiyioyundan oyuna değişiyor win 11 daha optimize edilmediği için ama cok fark yok 5-10fps
hayir hic birseyi yanlis yapmadam daha dorusu ben yapmadim profosyonel biri vardi ona verdim o yaptiyanlis kurulum yapmis olabilirsin, yanlis driver kurmus olabilirsin. o bahsettiginiz buglar falan kalmadi yani. sisteminle alakali.
proanladim peki wim 10un hagisürümü dahaiyi
onu biliyorum win 10 az kullandım pro surumu vardı sanırım bendeanladim peki wim 10un hagisürümü dahaiyi
pro daha iyi degil. daha fazla arkaplan islemi ve hizmet var. win10 home daha fazla fps verir. sana cevap veren arkadas bilgisi olmadan yanlis bilgi vermekte.anladim peki wim 10un hagisürümü dahaiyi
onu biliyorum win 10 az kullandım pro surumu vardı sanırım bende
aynen 10 pro daha iyionu biliyorum win 10 az kullandım pro surumu vardı sanırım bende
benimi kastettin hocampro daha iyi degil. daha fazla arkaplan islemi ve hizmet var. win10 home daha fazla fps verir. sana cevap veren arkadas bilgisi olmadan yanlis bilgi vermekte.
genel olarak win10 pro daha iyi diyen herkesi. pro daha iyi falan degil.benimi kastettin hocam
ben win 10da 10proda 8de 7 de xp de kullandim anladinmi ne amacla kullandiqin gore deisir ben oyun oynayinca daha fazla fps veren 10pro.genel olarak win10 pro daha iyi diyen herkesi. pro daha iyi falan degil.
değil dostum. neyse kime ne anlatiyorum ki. yeni sekme acip ikisinin benchmark degerlerine bakman yeterli haksiz oldugunu anlaman icin.ben win 10da 10proda 8de 7 de xp de kullandim anladinmi ne amacla kullandiqin gore deisir ben oyun oynayinca daha fazla fps veren 10pro.
neyse kimine gore 10 kimine gore 10pro burda bir karara varalimdeğil dostum. neyse kime ne anlatiyorum ki. yeni sekme acip ikisinin benchmark degerlerine bakman yeterli haksiz oldugunu anlaman icin.