Üye
windows 11 e geçmek bilgisaarının performansınabağlı olarak değişir iyiyse iyi yapmışsın
oyunlarda sorun oluyormuş diye duydumwindows 11 kesinlikle
ok teşekür ederimdeğil dostum. neyse kime ne anlatiyorum ki. yeni sekme acip ikisinin benchmark degerlerine bakman yeterli haksiz oldugunu anlaman icin.
oyunlarda sıkıntı oluyormuş diye duydum win11 10 daha iyimişŞu an sadece win11 için çıkan bir program bilmiyorum. Sadece win11 için programlar çıkar yada şu an kullandığımız uygulamalar sadece win11 desteklemeye başlayınca geçilmesinin mantıklı olduğunu düşünüyorum.
windows 11 e geçmek bilgisaarının performansınabağlı olarak değişir iyiyse iyi yapmışsıda
peki oyun performasnı nası fps düşüyormuben windows 11 kullanıyorum hilelerde sorun çıkabılıyor 10 candır
peki senolsan ne tercıh ederdinw11 bazı oyunlarla şimdilik uyumlu değil o yönden w10 daha iyi ama w11 daha efektif ve hoş tercih senin
ben windows 11 kullanıyorum hilelerde sorun çıkabılıyor 10 candır
daha gecmedeim ama gecmek istiyorum tevsiye edermisin win 11iwindows 11 e geçmek bilgisaarının performansınabağlı olarak değişir iyiyse iyi yapmışsın
optimizasyon sıkıntısımı var knk neden kötüwin11 berbat win10pro geç
oyunlarda sorun olur diyemidedin knkkanka windows 11 daha tam olarak hani değil windows 10 şuan en iyisi bence yükseltmen saçma
neden knk fps vs oyunlarda düşük fps oluyor diyemideğil knk win 10 daha iyi
yani tavsiye eder misin win 11i yoksa 10da kalayımıperformans olarak 10 daha iyi
keske gecmeseydim 11 e diyeceksin gecme ben
10 da kalyani tavsiye eder misin win 11i yoksa 10da kalayımı
Post automatically merged:
yani win 11i tavsiye etmezmisin etmezsen nedenYani kimine göre evet kimine göre hayır ben 10'u tercih ediyorum şahsen
ok10 da kal
sen ne tercih ederdinsenin tercihin kardeşim
kullanım alanına göre değişir ama windows 11 gayet güzel beni
yani yavsiye edermisin win 11ikullanım alanına göre değişir ama windows 11 gayet güzel bence .
senin sistemden dolayı olmasınwindows 10 daha iyi bence çünkü windows 11 de bazen fps drop yiyorsun ve pc kasıyor
neden knkdeğil knk win 10 daha iyi