oyun tarıfındamı yoksa genel olarakmıbence windows 10 da kalmaya devam edebilirsin çünkü windows 11 in halen daha optimizasyon sorunları var
win 11 in sıkıntılarıvarmış diye duydumbence mantıklı windows 11e geç daha iyi
neden sen bi sorunmu yaşadınWindows 12 çıksın 11 e geçersin şu an gerek yok.
peki oyunlarda fps kayıbı olurmuoyunlarını hile ağırlıklı oynuyorsan win 10 daha iyi çünkü 11 de problem çıkarabiliyorlar
Aga ben windows 11 i pek beğenmedim. Açıkçası hala eksikleri var daha tam oturmuş değil. Windows 11 e geçmek için hiçbir sebep yok. İstersen geçersin tabii o senle alakalı.neden sen bi sorunmu yaşadın
win 11 kullandım fps kaybı yaşamadım win 11 in arayüzü filan çok hoştu tatlıydı win 10 gamig versiyon kullanıyorum şimdi bunda gereksiz şeyler kapalı bunu kullanma sebebimde 500 gb m.2 nvme ye sahibim oyunlar için yerim olmuyordu ve bu versiyorn gerek ram olsun gerek işlemci olsun daha az kullanıyor hesap makinesi eski paint eski windows mağazası yok güncelleme yok stabil düz çalışıyor bunuda tavsiye edebilirim sana win 10 pro 21h1 kullanıyorum 21h1 versiyonu güncel tüm hileleri destekliyorpeki oyunlarda fps kayıbı olurmu
bunu bende duydum ama tam emin değilim doğru bilgimiWİN 11 çok ram yiyor win 10 daha iyi