Onaylı Üye
Windows 11'e geçmenin avantajları veya dezavantajları nelerdir acaba?
Moderatörün son düzenlenenleri:
Windows 11'e geçmenin avantajları veya dezavantajları nelerdir acaba?
Şahsen denemedim ancak çıktığında indiren bir arkadaşım neredeyse çoğu oyunda bırak hile kullanmayı bazı oyunları açamıyordu dahi... Gerçi bu 4-5 ay önceydi. Yine de dene istersen.Windows 11'e geçmenin avantajları veya dezavantajları nelerdir acaba?
win 11 duyduğuma göre çokta önerilen bi sistem olmadı diye biliyorum hileler açısındanda sıkıntı olabiliyor diye biliyorumPost automatically merged:
Günaydın Bu soruyu sormuşumdur kendime Windows 10'dan şaşma bence her konuda Windows 10 öneriyorlar
uzun bir süre açıkları kapatılana kadar kullanmayın derim uzun süre güncellenmesi lazımmerhaba öncelikle benim bir arkadaşım orjinal windows 11 i satın aldı fakat 3 5 gün içerisinde sorunlar çıktığını gördü bence almayın derim.
bence windows 10 dan şaşma her türlü 10 alır ya avantajları daha fazlaWindows 11'e geçmenin avantajları veya dezavantajları nelerdir acaba?
knk bence geçme gereksiz bilgisayarı boşa yoruyor birde çok fazla hatası var windows 11 ha bire güncelleme geliyorWindows 11'e geçmenin avantajları veya dezavantajları nelerdir acaba?
Windows 11 pek önermiyorum pek mantıklı değil benceWindows 11'e geçmenin avantajları veya dezavantajları nelerdir acaba?