2 Laptopa sahibim, biri gaming laptop win11 vardı scriptler falan düzgün çalışıyordu herşey gayet iyiydi ve bir gün güncelleme geldi, ve win11 de artık pythondan yazdığım kodlar vs. hiçbiri çalışmıyordu bunun güncelleme ile alakalı olduğunu düşündüm ve win11'i eski haline getirdim, düzeldi. Fakat daha sonra güncellemelerin zorunlu olduğu falan söyleniyordu güncelledim windowsu ve baya kötü oldu oyunlarda daha yüksek fps almama rağmen scler ve visual studio düzgün çalışmıyordu daha sonra forumda bazı kişilere sordum bana windows 10'un daha iyi olacağını önerdiler ve win10'a geçtim şuan win11'den daha iyi durumda herşey gayet düzgün çalışıyor win11 zaten yeni çıktığı için çok hatalar ve buglar oluyor sık sık karşılaşıyordum, ama diğer laptopta zaten win 10 vardı düz bi laptop hocam çok bi numarası falan yok dışarıya çıktığımda bazen lazım oluyor o yüzden almıştım.Yani diyeceğim win10 her haliyle daha iyi win11'e kıyasla ayrıca win11'e geçmeyi falan düşünürsen forumdaki scler injectlenemeyebilir.
İyi forumlar.