Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Win 11 bile ilk çıktığında kullanılmayacak kadar kötü bir optimizastona sahipti . Win12 bir kaç ay kullanılmayacak kadar kötü olabilir. Şu anda Win10 da kalmak en mantıklısı.
"Tahmin edileceği gibi, Windows 12’de sunulacak yeni özellikler konusunda kimse bir öngörüde bulunamıyor. Bu tarihler, tahmin yapmak için oldukça erken görünüyor. Ayrıca Windows 11’in de yıl boyunca yeni özellikler kazanacağı düşünüldüğünde, yeni versiyon Windows için tahmin yapmak daha zor hale geliyor.
Teknoloji siteleri, Windows 12’nin önceki versiyonlarının gelişmiş hali olması yerine sıfırdan inşa edilen yepyeni bir işletim sistemi olmasını öneriyor. Çünkü daha önceki versiyonlar hep bir önceki sürümün üzerine inşa ediliyordu. Windows 11’den sonra yine aynı şekilde yapılacak bir geliştirmenin fazla popüler olmama riski bulunuyor. Bu durum, Windows 12’de köklü bir değişiklik yapma olasılığını artırıyor.
Windows 12’nin sahip olacağı yeni özellikler bilinmese de, dünyanın büyük teknoloji siteleri bu konuda öneriler iletmeye devam ediyor. Bu önerilerin başında Teams ve Skype uygulamalarının tek bir uygulama üzerinden kullanılabilmesi yer alıyor. İki ayrı uygulama yüklemek yerine tek uygulamadan yönetilmesi kullanıcı sayısını da artıracak bir geliştirme olarak görülüyor. En çok yapılan bir diğer öneri de özel bir podcast uygulaması oluyor. MacOS işletim sisteminin 2019 yılından beri kendine özel podcast uygulaması sunmasına karşın Windows henüz böyle bir geliştirme yapmıyor. Son yıllarda artan podcast tüketimi nedeniyle Microsfot’un da buna katılması gerektiği düşünülüyor."
belki eklenecek tuş yapay zeka ile iletişim kurmak için olabilir yoksa ne tuşu yapacaklar hangi klavyede var ? windows 12 nasıl birşey olur bilemem de sahte lisans işi filan komple kalkacak mış ve tamamen aylık ve yıllık kullanım tarzında ücret ödenecekmiş gerçekleşirmi bilmiyorum