rufusta indirdim fakat hata yapıyorwindows iso downloader ile yapılıyor. Benimde 21h2 ydi, bunun sayesinde geçirdim.
Virüs olarak algılıyor olabilir, kontrol etmende fayda var.rufusta indirdim fakat hata yapıyor
hata nedir hocam resim olarak ekleyebilir misin veya söyler misin yardımcı olalımrufusta indirdim fakat hata yapıyor
hata nedir hocam resim olarak ekleyebilir misin veya söyler misin yardımcı olalım
yüklü güncelleştirmeler dediğin yere geldim ama yaklaşık bi 10 tküsür tane şey var hepsini silmeyli miyim?Dostum eğer daha öncesinde Windows 1909 kullanıp Updater aracılığıyla geçtiysen Denetim Masası'ndan yüklü güncelleştirmeleri kaldır menüsüne gelip son güncelleştirmeyi kaldırıp sürümüne geri dönebilirsin fakat sıfırdan usb ile 21h1 kurduysan maalesef geri dönemezsin tekrar kurulum yapman gerekiyor.
Dostum bu dediğim eğer update ile yükselttiysen olur zaten update açıklamasında yazıyor 21h1 güncelleştirmesi olarak.Ekli dosyayı görüntüle 74928
yüklü güncelleştirmeler dediğin yere geldim ama yaklaşık bi 10 tküsür tane şey var hepsini silmeyli miyim?
Rufusla uefi formatında flash belleğe yazdırmalısın dostum pcin 3.nesil ve üstü bir pc ise uefi,altı ise mbr formatında olmalı flash bellek ise nfts formatında olmalırufusta indirdim fakat hata yapıyor