Windows 7 - Edited versiyon isteği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Windows 10 kullanıyorum ve daha az ram harcayan daha az işlemci yoran bir edited versiyonundayım ancak düşük sistemli olduğumdan windows 10 çok fazla uygulama çalıştırdığından genede yetersiz kalıyor windows 7 nin böyle bir editlenmiş versiyonunu bilen varmı acaba?

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
sistemin yeterince güçlü olmadığı için mi merak ediyorsun?

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ilk once soyle windows 10 pro mu kullaniyorsun yoksa home pro kullanirsan lag falan olabilir ben home kullaniyom koyde

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ben koyde windowsu yeniden indirip kurdum once pro secmistim ve baya bir lag var di yani pc yavas calisiyordu sonra yeniden kurarken home sectim ve suan iyi
Post automatically merged:

bu arada pro versiyonda baska programlar arka planda calistigi icin oyuzden oyle biraz yavas calisiyor

Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ben koyde windowsu yeniden indirip kurdum once pro secmistim ve baya bir lag var di yani pc yavas calisiyordu sonra yeniden kurarken home sectim ve suan iyi
Pro proluğunu yapmak için gereksinim kullanıyo diyorsun pekala eyvallah ve konuyu tekrardan oku windows 10 dan bahsetmiyorum.

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Windows 7 Lite full yazarsan çıkar site ismi veremiyorum ama full ile başlıyor gerisi sende artık :)

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Windows 10 edited versionunu atar mısın? ben de onu kurayım :D

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
yerinde olsam windows 10 pro ya güncellerim win 7 de kasma cok yaşanıyor artık

The Ghost Living Inside You
Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
bence windovs 10 pro tercih etmelısın

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
kesinlikle windows 10 bence 7 ye göre daha hızlı açılıp kapanıyor

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Dostum ne tür oyunlar oynuyorsun ve işletimci sistemini bi anlatırmısın

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Windows 10 kullanıyorum ve daha az ram harcayan daha az işlemci yoran bir edited versiyonundayım ancak düşük sistemli olduğumdan windows 10 çok fazla uygulama çalıştırdığından genede yetersiz kalıyor windows 7 nin böyle bir editlenmiş versiyonunu bilen varmı acaba?
İnan ben 6 ay önce excalibur üst seri '' sözde gaming leptop '' aldım 8k da para verdim. Win 10 kullanıyorum bende artık kullandığım pcnin kusuru mu yoksa w10 kaynaklı mıdır bilmiyorum pc ilk aldıgım gün yükledigim oyunu su anda 20 30 fps daha düşük oynuyorum- pcde ne kirlenme ne tozlanma hic birşey yok. Bence bu tamamen gelen sacma güncelleme ve arkada calısan 12411 program kaynaklı olsa gerek. Umarım aradığını bulursun driverlar problem yaratmayacak olsa bir dakika bile beklemez w7 ye geçerdim bende..

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
which version do you use?

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
dostum burada link atabiliyor muyuz bilmiyorum ama googleye windows 7 performance edition yazdığında bilindik bir sayfada dosya var. benim sistemim alt düzey iyi sayılmayan bir sistem ama sırf microsoft mağazasından yararlanabilmek için win 10 performance kurdum. kaldı ki anakartın win 10 driveri yok.. oyunlarda çok farkediyor haklısın win 7 geçmelisin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...