Üye
Oyunlarda 5-10 fps çok farkediyor windows 10 da bu 5-10 fpsi alıp emiyor bunun için windows 7 geçicem ancak geçmeden önce böyle editlenmiş versiyon arıyorum.sistemin yeterince güçlü olmadığı için mi merak ediyorsun?
ne tür oyunlar oynuyorsun ki ortak bir oyunumuz varsa ona göre yorum yapıcamOyunlarda 5-10 fps çok farkediyor windows 10 da bu 5-10 fpsi alıp emiyor bunun için windows 7 geçicem ancak geçmeden önce böyle editlenmiş versiyon arıyorum.
Unturned,Wolftü,Csgo(pre) ve birçok sadece hilesi vardiye indirdiğim oyun.ne tür oyunlar oynuyorsun ki ortak bir oyunumuz varsa ona göre yorum yapıcam
ben koyde windowsu yeniden indirip kurdum once pro secmistim ve baya bir lag var di yani pc yavas calisiyordu sonra yeniden kurarken home sectim ve suan iyipro kullanıyorum.
Pro proluğunu yapmak için gereksinim kullanıyo diyorsun pekala eyvallah ve konuyu tekrardan oku windows 10 dan bahsetmiyorum.ben koyde windowsu yeniden indirip kurdum once pro secmistim ve baya bir lag var di yani pc yavas calisiyordu sonra yeniden kurarken home sectim ve suan iyi
İnan ben 6 ay önce excalibur üst seri '' sözde gaming leptop '' aldım 8k da para verdim. Win 10 kullanıyorum bende artık kullandığım pcnin kusuru mu yoksa w10 kaynaklı mıdır bilmiyorum pc ilk aldıgım gün yükledigim oyunu su anda 20 30 fps daha düşük oynuyorum- pcde ne kirlenme ne tozlanma hic birşey yok. Bence bu tamamen gelen sacma güncelleme ve arkada calısan 12411 program kaynaklı olsa gerek. Umarım aradığını bulursun driverlar problem yaratmayacak olsa bir dakika bile beklemez w7 ye geçerdim bende..Windows 10 kullanıyorum ve daha az ram harcayan daha az işlemci yoran bir edited versiyonundayım ancak düşük sistemli olduğumdan windows 10 çok fazla uygulama çalıştırdığından genede yetersiz kalıyor windows 7 nin böyle bir editlenmiş versiyonunu bilen varmı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?