Windows 7 Format Atarken Yükselt Seçeneği Hakkında soru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Griffin Premium
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba şimdi format atacam bilgisayar windows 10 windows 7 ye döneceğim. ama driverlarla tekrar programlarla uğraşmak istemiyorum çok vaktimi alıyor.
Windows 7 format atma ekranında yükselt seçeneğine bastığımda windows 10 u 7 ye mi çeviriyor çeviriyorsa kaç saat sürer ortalama

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Yükselt seçeneği sağlıklı bir seçenek değil, kaldı ki windows 10 dan windows 7 ye yükseltme seçeneğinin çalışacağını sanmıyorum. Eğer çalışırsa Microsoft'a buradan saygılarımı sunuyorum :D

╰☆☆ ☆☆╮JUSTTEK ╰☆☆ ☆☆╮
Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Yükselt seçeneği sağlıklı bir seçenek değil, kaldı ki windows 10 dan windows 7 ye yükseltme seçeneğinin çalışacağını sanmıyorum. Eğer çalışırsa Microsoft'a buradan saygılarımı sunuyorum :D
Tamda Dediyiniz Gibi Çalışmıyor

Win xp veya Altı Çalışır

giphy.gif

Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Bende çok pişmanım win10 dan sanırım 1 ay kullandıktan sonra microsoftun sunduğu yönetim deaktif kalıyor korsan olarak indirebilirsin ama driverler silinir.

He burns at the center of time
Uzman Üye
10 HİZMET YILI
Usb ile format atmalısın win 10 dan 7 yükseltemessin zaten :)

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
vay kral sen yaşıyormuydun

Griffin Premium
Ödüller
12
8 HİZMET YILI

Hmm tahmin etmiştim abi teşekkür ederim. :)
Oyunlarda kasma oldu windows 10 yükleyince windows 7 den windows 10 a yükseltmiştim temiz kurulum yapmadan sanırsam ekran kartı driveri windows 7 driver :)
şimdi sildim driveri windows 10 driver kuruyorum teşekkür ederim.
Post automatically merged:

Usb ile format atmalısın win 10 dan 7 yükseltemessin zaten :)

Evet öyle yapmam gerek ama :) bir sürü driver program tekrar kurmak istemiyorum
sanırsam ekran kartı driverimda sorun var yeniden indiriyorum teşekkür ederim.

Bende çok pişmanım win10 dan sanırım 1 ay kullandıktan sonra microsoftun sunduğu yönetim deaktif kalıyor korsan olarak indirebilirsin ama driverler silinir.

Vallaha ya windows 10 yükledim 10 gün güzel stabil çalıştı sonradan bitirdi kendini

x Düklüğü
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Yükseltme CD orjinalini almanız gerekli öncelikle. CD içinde boots diye bir klasör oluyor ve içerisinde güncellemeleri oluyor. Bu demek oluyor ki güncellemeleri kuruyor sadece ve o şekilde yükseltme işlemine geçiyor. Saat olarak çok fark eder emin ol. En mantıklısı sıfırdan yüklemek o yüzden.
Ayrıca şunu da belirtmek isterim. Windows 10 hiç bir sürümünde alt sürüme (7,-8,-8.1) geri dönüş güncellemesine izin vermez.

Hmm tahmin etmiştim abi teşekkür ederim. :)
Oyunlarda kasma oldu windows 10 yükleyince windows 7 den windows 10 a yükseltmiştim temiz kurulum yapmadan sanırsam ekran kartı driveri windows 7 driver :)
şimdi sildim driveri windows 10 driver kuruyorum teşekkür ederim.

Evet öyle yapmam gerek ama :) bir sürü driver program tekrar kurmak istemiyorum
sanırsam ekran kartı driverimda sorun var yeniden indiriyorum teşekkür ederim.

Vallaha ya windows 10 yükledim 10 gün güzel stabil çalıştı sonradan bitirdi kendini
Ayrıca sistemin için hangi Windows 10 sürümüne kurduğuna bağlı hocam. Windows 10 diğer sürümlere göre daha kararlı ve kullanımı performansı o kadar kolay. Bu konuda destek istersen yardımcı olmaya çalışırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...