USB üzerinden boot et kardeşim, anakart destekliyorsa birde şu heriflere format parası felan vermeyin arkadaş ya binbir türlü kaynak var internette kazanmazın şu mahalle çomarları birşey bildikleri de yok zaten esnafım diye geçiniyorlar
İki türlüde mevcut güncel olarak elimde istediğini atayım CD / DVD / USB
Attığım sürümleri hem Usb den boot hemde DVD den boot yapabilirsin farketmiyor.
İndirdiğin RaR dosyası içerisindeki İSO'yu masaüstüne atıp Rufus yazılımı ile USB ye boot edebilirsiniz, Güncelleme entegreli zaten birşey yapmana gerek yok ekstra
Attığım sürümleri hem Usb den boot hemde DVD den boot yapabilirsin farketmiyor.
İndirdiğin RaR dosyası içerisindeki İSO'yu masaüstüne atıp Rufus yazılımı ile USB ye boot edebilirsiniz, Güncelleme entegreli zaten birşey yapmana gerek yok ekstra
USB üzerinden boot et kardeşim, anakart destekliyorsa birde şu heriflere format parası felan vermeyin arkadaş ya binbir türlü kaynak var internette kazanmazın şu mahalle çomarları birşey bildikleri de yok zaten esnafım diye geçiniyorlar
Doğrudur, Lite sürümler var gereksiz bileşenler çıkartılarak 400-500 Mb'a kadar düşebiliyor arkadaşa onu atma gereği görmedim USB deyince sisteminin de iyi olduğunu düşünüyorum. Kendi eski Pentium kasam USB desteklemiyor mesela Lite sürüm atıyorum CD ye sığıyor ve hafif oluyor, oyun oynatmaz tabi