Windows 7 format

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Enkaz altındayım canım belki başka baharlara
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
Ağa format 20 tl olmuş aq neyse sizde cd yazilacak widows 7 format linki var mi indiril cd yazcam da

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
USB üzerinden boot et kardeşim, anakart destekliyorsa birde şu heriflere format parası felan vermeyin arkadaş ya binbir türlü kaynak var internette kazanmazın şu mahalle çomarları birşey bildikleri de yok zaten esnafım diye geçiniyorlar :)

İki türlüde mevcut güncel olarak elimde istediğini atayım CD / DVD / USB

Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
NeanDertHaL' Alıntı:
Özelden birkaç tane sürüm attım, kafana yatanı kurarsın  Güncelleme entegreli ;)

Usb at en iyi en rahati o cd dvd gerek kalmaz

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
DelPhoİ' Alıntı:
NeanDertHaL' Alıntı:
Özelden birkaç tane sürüm attım, kafana yatanı kurarsın  Güncelleme entegreli ;)

Attığım sürümleri hem Usb den boot hemde DVD den boot yapabilirsin  farketmiyor.

İndirdiğin RaR dosyası içerisindeki İSO'yu masaüstüne atıp Rufus yazılımı ile USB ye boot edebilirsiniz, Güncelleme entegreli zaten birşey yapmana gerek yok ekstra

Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
NeanDertHaL' Alıntı:
DelPhoİ' Alıntı:

Attığım sürümleri hem Usb den boot hemde DVD den boot yapabilirsin  farketmiyor.

İndirdiğin RaR dosyası içerisindeki İSO'yu masaüstüne atıp Rufus yazılımı ile USB ye boot edebilirsiniz, Güncelleme entegreli zaten birşey yapmana gerek yok ekstra

Tamam eyw dostum indirim

Üye
9 HİZMET YILI
NeanDertHaL' Alıntı:
USB üzerinden boot et kardeşim, anakart destekliyorsa birde şu heriflere format parası felan vermeyin arkadaş ya binbir türlü kaynak var internette kazanmazın şu mahalle çomarları birşey bildikleri de yok zaten esnafım diye geçiniyorlar  :)

bu arada cd ye dosya sığmıyor malesef beenim bildiğim cd ler 800 700 mb oluyor yanlışım varsa düzeltin lütfen

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
uzzman24' Alıntı:
NeanDertHaL' Alıntı:
USB üzerinden boot et kardeşim, anakart destekliyorsa birde şu heriflere format parası felan vermeyin arkadaş ya binbir türlü kaynak var internette kazanmazın şu mahalle çomarları birşey bildikleri de yok zaten esnafım diye geçiniyorlar  :)

bu arada cd ye dosya sığmıyor malesef beenim bildiğim cd ler 800 700 mb oluyor yanlışım varsa düzeltin lütfen

Doğrudur, Lite sürümler var gereksiz bileşenler çıkartılarak 400-500 Mb'a kadar düşebiliyor arkadaşa onu atma gereği görmedim USB deyince sisteminin de iyi olduğunu düşünüyorum. Kendi eski Pentium kasam USB desteklemiyor mesela Lite sürüm atıyorum CD ye sığıyor ve hafif oluyor, oyun oynatmaz tabi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...