Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Who you gonna call
Emektar Üye
Ödüller
13
5 HİZMET YILI
:yazı:

Bir zamanlar hepimizin kullandığı Windows 7 efsanesi 14 Ocak 2020'de kullanıcılarına veda etmişti hatırlarsanız. Bundan 1 yıl önce kullanımına son vermişti Microsoft şirketi. Ancak halen bu işletim sistemi çok kişi tarafından halen kullanılıyor. Bir tüketiciden gelen rapora göre her 10 bilgisayar kullanıcısından 1'i Windows 7 işletim sistemini halen kullanıyor. Yani Windows cihazların %18.03 dilimini Windows 7 işletim sistemi oluşturmakta. Tahminlere göre dünya çapında 2 milyardan fazla aktif bilgisayar kullanılıyor. Eğer ki bu söylenilen miktar doğru ise, 200 milyondan fazla cihaz halen eski Windows işletim sistemlerine sahip. Windows 7 kullanıcılarının yeni işletim sistemi olan Windows 10'a geçmemelerin ilginçte bir bahanesi var. Windows 7 işletim sistemi kullanıcılarının %30'u para ödememek için işletim sistemi yükseltmesini yapmadığını dile getiriyor. %22'lik kısmı ise Windows 7 kullanımının diğer işletim sistemlerine göre daha kolay bir şekilde kullanıldığını dile getiriyor. %16'lık kısmi ise eğer Windows 10'a yükseltir ise bilgisayarının kaldırmadığını dile getiriyor. Yalnız Windows 7 işletim sistemi önemli güvenlik güncelleştirmeleri, iyileştirme güncellemelerini, performans güncellemelerini almıyor. Bu sebepten ötürü işletim sisteminizi güncel tutmanızı öneriyorum.

:resim:

5e328c0667b0a900f0dc83d6.jpg

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Windows 7, Windows serileri arasında bence kesinlikle efsaneydi ama her şeyin olduğu gibi bunun da bir ömrü vardı. Herkesin bilgisayarının kaldırdığı kadar güncel işletim sistemi kullanmasını öneriyorum.

Paran var ise bu hayatta sağlık ve ailende olur
Süper Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Serial ***** programı kullansınlar xd sıkıntı ama windows 7 fps vb açısından güzel fakat yeni nesil herşeyden desteğini kesti bencede en azından win8.1e geçmeliler tşk.

Üye
5 HİZMET YILI
ben de hala windows 7 kullanıyorum bu da yavaş geliyo artık xp ye geçebiliriim (!)

``Hiç Gerek Yok Fezaya Uçmaya ``
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Güncel tutmak her zaman daha iyi bence ama bir efsaneydi Windows 7

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
artık o ihtişamlı windows 7 bile kullanılmicak seviyede

Uzman Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Windows 7 bir efsaneydi bu arada güzel bir konu tebrikler

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Kanka biz hile kullanicilari olarak en aşağı bizim için win10 olmak zorunda zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...