Üye
Selam abilerim kardeşlerim sistemime windows 7 ultimate kurmak istedim usb falan herşeyi hazıladım kurulum ekranında diskleri falan ayarladım ve yükleme işlemi başladı yükleme işlemi bittikten sonra bilgisayar yeniden başladı ve artık windows 7 nin asıl kurulum ekranı geldi dil seçeneği vb bilgisayarı kurucaz fakat bu ekranda klavye ve mousem çalışmıyor internette biraz araştırma yaptım windows 7 nin eski sistemleri desteklediğini ve mouse klavyemi usb 3.0 driveri olmadığı için görmüyor gibi birçok yazı buldum yani usb girişlerim yeni olduğu için kurulum esnasında klavye mousem çalışmıyor ve tekrardan w10 kurdum ve internette bir video buldum Windows 7 iso dosyasına usb 3.0 driveri entegre etmek isimli videoyu adım adım yaptım install.wim boot.wim gibi dosyaları değiştirdik vb. neyse işlem tamam tekrardan kurdum tekrardan aynı yere geldim ve aynı sorun devam ediyor en az 10 kere bu işlemi ve birkaç farklı yolu denedim açıkçası ama sorunu halledemedim ve en sonunda bilgisayarcının yolunu tuttum ve adam bana 110 tl gibi bir ücret söyledi ve bende kararımdan vazgeçtim. Aranızda bu sorunun çözümünü bilen varmıdır. Şimdiden teşekkürler.