Windows 7 Kurulum Ekranında Mouse Klavye Çalışmıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Selam abilerim kardeşlerim sistemime windows 7 ultimate kurmak istedim usb falan herşeyi hazıladım kurulum ekranında diskleri falan ayarladım ve yükleme işlemi başladı yükleme işlemi bittikten sonra bilgisayar yeniden başladı ve artık windows 7 nin asıl kurulum ekranı geldi dil seçeneği vb bilgisayarı kurucaz fakat bu ekranda klavye ve mousem çalışmıyor internette biraz araştırma yaptım windows 7 nin eski sistemleri desteklediğini ve mouse klavyemi usb 3.0 driveri olmadığı için görmüyor gibi birçok yazı buldum yani usb girişlerim yeni olduğu için kurulum esnasında klavye mousem çalışmıyor ve tekrardan w10 kurdum ve internette bir video buldum Windows 7 iso dosyasına usb 3.0 driveri entegre etmek isimli videoyu adım adım yaptım install.wim boot.wim gibi dosyaları değiştirdik vb. neyse işlem tamam tekrardan kurdum tekrardan aynı yere geldim ve aynı sorun devam ediyor en az 10 kere bu işlemi ve birkaç farklı yolu denedim açıkçası ama sorunu halledemedim ve en sonunda bilgisayarcının yolunu tuttum ve adam bana 110 tl gibi bir ücret söyledi ve bende kararımdan vazgeçtim. Aranızda bu sorunun çözümünü bilen varmıdır. Şimdiden teşekkürler.

Kendi Ölümüm Benden Kaçmaya Devam Ediyor
Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
bu sorunu zamanında o akdar çok yaşayıp deli olmuştum ki 2 şekilde çözdüm 1 ncisi şu şekilde mesela usb ile kasaya takılan mause ve klavyeler var bir de yuvarlak eski nesil mor ve yeşil giriş ile takılanlar var benimki usb ydi mor ve yeşil olandan bir tane aldım zaten eski olduğu için çok ucuzdu onlar ile atabildim 2nci çözüm ise windows 7 nin farklı bir sürümünü indirdim oldu. ama 7 yapmanızı tavsiye etmem. windows 8.1 performance edition indirebilirsiniz resmen windows 7 den farksız ve çok çok daha hızlı düşük sistemler için benimki yüksek olmasına rağmen kurmuştum uçmuştum :D

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
bu sorunu zamanında o akdar çok yaşayıp deli olmuştum ki 2 şekilde çözdüm 1 ncisi şu şekilde mesela usb ile kasaya takılan mause ve klavyeler var bir de yuvarlak eski nesil mor ve yeşil giriş ile takılanlar var benimki usb ydi mor ve yeşil olandan bir tane aldım zaten eski olduğu için çok ucuzdu onlar ile atabildim 2nci çözüm ise windows 7 nin farklı bir sürümünü indirdim oldu. ama 7 yapmanızı tavsiye etmem. windows 8.1 performance edition indirebilirsiniz resmen windows 7 den farksız ve çok çok daha hızlı düşük sistemler için benimki yüksek olmasına rağmen kurmuştum uçmuştum :D
Yani ekran kartımın sadece windows 10 ve 7 desteği var Klavye ve mousemin çalışmadığı sürüm Windows 7 Ultimate o yüzden 8.1 vb. kuramıyorum. ama o eski klavyeleri nerde bulabilirim acaba ?

Elbet bir gün buluşacağız
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
taktığın yuvaların yerlerini değiştirip denedin mi?

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

1626584616154.png

Bu yazılım ile flashbelleğine iso dosyasını yazıp dener misin.

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
usb giriş yerlerini değiştirip dene

Üye
4 HİZMET YILI
bendede oluyor o yardım ederseniz çok sevirim

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
usb portlarını sürekli değiştir farklı mause klavye dene

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...