Windows 7 Pro'yu Windows 10'a yükseltmek?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Merhaba dostlar benim sistemim windows 7 professional üzerine seçkin üye oldum ve hile kulllanmak istiyorum.Wolftü hilesi için windows 10 şart bende en az 3 gündür araştırıyorum ve bir arada bir derede kaldım sizce windows10 yükseltmemi tercih eder misiniz sadece wolftü için değil hız olarak vs. vs. dezavantajları var mıdır ?
Sistemim Şöyle:
4 Gb ram
DirectX 11
64 Bit
İntel(R) HD Graphics
G6950 2.80GHz
Bilgili olan arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim Teşekkürler

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Merhaba dostlar benim sistemim windows 7 professional üzerine seçkin üye oldum ve hile kulllanmak istiyorum.Wolftü hilesi için windows 10 şart bende en az 3 gündür araştırıyorum ve bir arada bir derede kaldım sizce windows10 yükseltmemi tercih eder misiniz sadece wolftü için değil hız olarak vs. vs. dezavantajları var mıdır ?
Sistemim Şöyle:
4 Gb ram
DirectX 11
İntel(R) HD Graphics
G6950 2.80GHz
Bende aynısını yaptım windows 10 un iso dosyasını ındırdım ilk önce dogrulama anahtarına baktım sonra iso dosyasını calıstırıp Windows 10 kurdum Etkınlestırmek ıcınse windows 7 nin anahtarını yazdım ve oldu :)

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
7 ve 10 arasında 2-3 fps oynuyor (7>10). Tercih sana kalmış

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Selamlar dostum yani eğlence için bu durumu düşünüyorsan Windows 10 tüm sistemler arasında en iyi optimizeye sahip işletim sistemidir. Tabi bu duyurum 1809 sürümü için geçerli ak taktirde en son güncelleştirmeleri yüklersen sorun yaşayabilirsin. Alt güncelemelerde kalmak daha iyidir.

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Bende aynısını yaptım windows 10 un iso dosyasını ındırdım ilk önce dogrulama anahtarına baktım sonra iso dosyasını calıstırıp Windows 10 kurdum Etkınlestırmek ıcınse windows 7 nin anahtarını yazdım ve oldu :)
Kankam çok teşekkürler ama ben windows 7 professional bilgisayarı windows 10 yükseltsem bana dezavantajları olur mu konum buydu çok teşekkür ederim;)

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
just download the microsoft w10 website and then use the key on the web, it improves a lot and your computer must support

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Ben aynı sebepten 8 senelik kızı win 10 yaptım, sistemim hızlandı ama win 10 2004 sürüme geçtiğim için wolftü hilesinde mavi ekran yiyorum. Geçeceksen daha düşük bir win10 sürümüne geç

Son düzenleme:
Look at this I am Rich
Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Windows 10 bu zamana kadar en çok kullanılan işletim sistemidir. W7 ile aralarında öyle 10-20 FPS fark yok, en fazla 3-5 FPS oynuyor. Antivirüs, performans vb. şeyler konusunda W10 W7'den çok önde. Geçmeni kesinlikle tavsiye ederim.

HİL
Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Bilgisayarın hızı biraz yavaşlayabilir. Sebebi ise Windows 10 un daha çok data(veri) kullanmasıdır. Ve bu da senini bilgisayarını yavaşlatan etkenlerden biridir.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
bence yükseltme win 7 iyidir o sistemle 10 kullanmanı tavsiye etmem zaten

I walk the lie
Seçkin Üye
Ödüller
5
Sosyal
7 HİZMET YILI
orjinal olarak windows dan yükleyebilirsin

Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
Sistemim Şöyle:
4 Gb ram
DirectX 11
64 Bit
İntel(R) HD Graphics
G6950 2.80GHz

Temeli Windows 10 pro iso usb olusutur daha iyi yükseltimi Hat Cıkabliyor

Ne Mutlu Türküm Diyene
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Dostum fps olarak çok zarar görmezsin ama Windows 7 Microsoft tarafından desteklenmediği için üst düzey güvenliğini sağlayamazsın. Bilgisayarına zarar görebilir.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Sistemim Şöyle:
4 Gb ram
DirectX 11
64 Bit
İntel(R) HD Graphics
G6950 2.80GHz
win 7 de kalmanı tercih etmem çoğu uygulamalar falan hep win7 de çalişmiyo çalişsada illa sorun çıkıyor bence win10a geçmeni tavsiye ederim cok iyi olur ben win7 den win10 a geçtim cok rahat ettim

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Illa yukleyecekseb microsoft un kendi ssitesinden indir oyle kur cakmalarla ugrasma yazilim sahteciligi cart curt diyor sonra

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...