Seçkin Üye
Bende aynısını yaptım windows 10 un iso dosyasını ındırdım ilk önce dogrulama anahtarına baktım sonra iso dosyasını calıstırıp Windows 10 kurdum Etkınlestırmek ıcınse windows 7 nin anahtarını yazdım ve olduMerhaba dostlar benim sistemim windows 7 professional üzerine seçkin üye oldum ve hile kulllanmak istiyorum.Wolftü hilesi için windows 10 şart bende en az 3 gündür araştırıyorum ve bir arada bir derede kaldım sizce windows10 yükseltmemi tercih eder misiniz sadece wolftü için değil hız olarak vs. vs. dezavantajları var mıdır ?
Sistemim Şöyle:
4 Gb ram
DirectX 11
İntel(R) HD Graphics
G6950 2.80GHz
Bilgili olan arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim Teşekkürler
Kankam çok teşekkürler ama ben windows 7 professional bilgisayarı windows 10 yükseltsem bana dezavantajları olur mu konum buydu çok teşekkür ederimBende aynısını yaptım windows 10 un iso dosyasını ındırdım ilk önce dogrulama anahtarına baktım sonra iso dosyasını calıstırıp Windows 10 kurdum Etkınlestırmek ıcınse windows 7 nin anahtarını yazdım ve oldu
Benımkıyle aynı nerdeyse ozellıklerı dezavantajları cok yok ama cok fazla guvenlıklı tek dezavantajı buKankam çok teşekkürler ama ben windows 7 professional bilgisayarı windows 10 yükseltsem bana dezavantajları olur mu konum buydu çok teşekkür ederim
Güvenliğin artması dezajantaj mı yaniBenımkıyle aynı nerdeyse ozellıklerı dezavantajları cok yok ama cok fazla guvenlıklı tek dezavantajı bu
Bilgisayarı Her kapattıgımda virüs koruması acılıyor ve hıc hos degıl ''hıle ıle oynayan bırısı için ''Güvenliğin artması dezajantaj mı yani
Hile dosyasını taranmayacaklar listesine ekleBilgisayarı Her kapattıgımda virüs koruması acılıyor ve hıc hos degıl ''hıle ıle oynayan bırısı için ''
Hiç aklıma gelmemeşti çok teşekkurler Tesadufen ıhtıyacım olan seyı soylemıssınHile dosyasını taranmayacaklar listesine ekle
Merhaba dostlar benim sistemim windows 7 professional üzerine seçkin üye oldum ve hile kulllanmak istiyorum.Wolftü hilesi için windows 10 şart bende en az 3 gündür araştırıyorum ve bir arada bir derede kaldım sizce windows10 yükseltmemi tercih eder misiniz sadece wolftü için değil hız olarak vs. vs. dezavantajları var mıdır ?
Sistemim Şöyle:
4 Gb ram
DirectX 11
64 Bit
İntel(R) HD Graphics
G6950 2.80GHz
win 7 de kalmanı tercih etmem çoğu uygulamalar falan hep win7 de çalişmiyo çalişsada illa sorun çıkıyor bence win10a geçmeni tavsiye ederim cok iyi olur ben win7 den win10 a geçtim cok rahat ettimMerhaba dostlar benim sistemim windows 7 professional üzerine seçkin üye oldum ve hile kulllanmak istiyorum.Wolftü hilesi için windows 10 şart bende en az 3 gündür araştırıyorum ve bir arada bir derede kaldım sizce windows10 yükseltmemi tercih eder misiniz sadece wolftü için değil hız olarak vs. vs. dezavantajları var mıdır ?
Sistemim Şöyle:
4 Gb ram
DirectX 11
64 Bit
İntel(R) HD Graphics
G6950 2.80GHz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?