Windows 8.1 Pro dan Windows 10 a geçmek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Windows 8.1 pro kullanıyorum windows 10 a geçmek istiyorum ama verilerimin silinmesini istemiyorum onun için bir program varmı veya nasıl yaparım

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
knk öbür windows kaldır ve rufusla windows 10 u pcye aktar boot menüden taktığın flaşı seç ve bu kadar bitti yükleme ekranı gelecek

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
You can just format c drive and install win 10 make sure you take your personal
data in D drive avoid software

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Yedekleme yapabilirsin Bu Bilgisayarı Sıfırla seçeneğinde herşey yazıyor özellikleriyle birlikte veya USB cihazına atabilirsin fakat yüksek kapasitesi olmalı

Kurtarılmayı bekleyenler kurtulmayı hak etmez
Uzman Üye
Ödüller
9
Sosyal
10 HİZMET YILI
Format atarken disk biçimlendirme yapmadan direk var olan diskin üzerine Windows 10'u kurarsan eski Windows dosyaları bir süreliğine C: diskinde windows.old klasöründe kalır.

Kartal sinek avlamaz
Süper Üye
5 HİZMET YILI
bir program varmış galiba veriler silinmeden 10 a yükseltiyormus onu arıyorum aslında
Post automatically merged:

Bu çok uzun olur sanki ama bi bakıcam
o programı bulamadıysan uğraşma yedekleme işlemi yap ya da silinmesi istemediğin klasörleri c ya da d diskine c mi d mi tam emin değilim ikisine de at win 10 a geç

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
kanka istersen hddye yedekle istersen herhangi bi harici harddise yedekle yedekleme videoları youtubede bolca var

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
o programı bulamadıysan uğraşma yedekleme işlemi yap ya da silinmesi istemediğin klasörleri c ya da d diskine c mi d mi tam emin değilim ikisine de at win 10 a geç
Programı bulamazsam c dekileri d ye aktarıcam öyle yapıcam 0 dan temiz format başka çaresi yokk sanırsam

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
umarım memoryhackersin bilgili üyeleri yardımcı olacaktır benim maalesef bir fikrim yok

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Bilgisayarı sıfırlama yerinde yedekleme var onu yap yaptığında hangi sürücüye yaptıysan ona gir orada windows.old klasörü olacak oradan bilgilerini görüntüleyebilirsin.,
Düzenleme: Sıfırladığın sürücünün içinde olacaktır windows.old başka sürücü gerekmiyor.

Üye
5 HİZMET YILI
youtube dan çok kolay bir araştırma sonucu ulaşabilirsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...