Çözüldü Windows 8.1 pro x64 bit wsborn çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ZED
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
selamın aleyküm beyler bu sorunu yaşamış biri varmı ve nasıl hallede bilirim normal de masaüstü de lol oynuyorum 250 230 fps ile win 10 msi masaüstü bilgisayar da laptop eski bi laptop toshiba satelite win 8.1 kurdum lol indirdim 15 20 fps ile idare ediyorum depremzedeyim hataydayım o yüzden cadır da kaldım icin laptop da oynamak zorunda kalıyorum akşam ve geceleri icin sadece tost makinesi ama yapacak bişey yok konu da dedim gibi sc ile oynicam ama win 8.1 ilk defa kullanıyorum scyi böyle hata aldım bana yardımcı ola bilirmisiniz bu sorunu nasıl halledicem gündüzleri ev de kaldım icin oynama fırsatım kalıyor geceleri akşamları laptopa kalıyorum malesef tost makinesi de olsa kiymetini biliyorum bulmayan da var alamayan da neyse fazla uzatmicam dedim gibi bu meseleyi yaşamış bi arkadaş varsa yardımcı olursa cok sevinirim cevap veren herkese şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    94.8 KB · Görüntüleme: 68
Çözüm
selamın aleyküm beyler bu sorunu yaşamış biri varmı ve nasıl hallede bilirim normal de masaüstü de lol oynuyorum 250 230 fps ile win 10 msi masaüstü bilgisayar da laptop eski bi laptop toshiba satelite win 8.1 kurdum lol indirdim 15 20 fps ile idare ediyorum depremzedeyim hataydayım o yüzden cadır da kaldım icin laptop da oynamak zorunda kalıyorum akşam ve geceleri icin sadece tost makinesi ama yapacak bişey yok konu da dedim gibi sc ile oynicam ama win 8.1 ilk defa kullanıyorum scyi böyle hata aldım bana yardımcı ola bilirmisiniz bu sorunu nasıl halledicem gündüzleri ev de kaldım icin oynama fırsatım kalıyor geceleri akşamları laptopa kalıyorum malesef tost makinesi de olsa kiymetini biliyorum bulmayan da var alamayan da neyse...
assembly so hard please help me
Donator
Ödüller
14
9 HİZMET YILI
selamın aleyküm beyler bu sorunu yaşamış biri varmı ve nasıl hallede bilirim normal de masaüstü de lol oynuyorum 250 230 fps ile win 10 msi masaüstü bilgisayar da laptop eski bi laptop toshiba satelite win 8.1 kurdum lol indirdim 15 20 fps ile idare ediyorum depremzedeyim hataydayım o yüzden cadır da kaldım icin laptop da oynamak zorunda kalıyorum akşam ve geceleri icin sadece tost makinesi ama yapacak bişey yok konu da dedim gibi sc ile oynicam ama win 8.1 ilk defa kullanıyorum scyi böyle hata aldım bana yardımcı ola bilirmisiniz bu sorunu nasıl halledicem gündüzleri ev de kaldım icin oynama fırsatım kalıyor geceleri akşamları laptopa kalıyorum malesef tost makinesi de olsa kiymetini biliyorum bulmayan da var alamayan da neyse fazla uzatmicam dedim gibi bu meseleyi yaşamış bi arkadaş varsa yardımcı olursa cok sevinirim cevap veren herkese şimdiden teşekkürler.
Öncelikle çok geçmiş olsun ama, hileler Windows 7 ve Windows 11 22h2 sürümlerini resmi olarak desteklememektedir. Windows 8 ve Windows 8.1 sürümlerinde sorunlar çıkabilir. Windows 10 sürümlerinden birisine geçerseniz hileyi sorunsuz olarak kullanabilirsiniz. Hilelerin en sorunsuz çalıştığı sürüm Windows 10 1909 sürümüdür.
Windows 10 Güncel Sürüm Kurulum Rehberi:

https://memoryhackers.org/konular/windows-10-tum-surumler-kurulum-rehberi.254640/
Elinizden çok bir şey gelmediğini biliyorum ama maalesef Windows 8.1'de hatalar çıkabiliyor.

Çözüm
hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Hilelerin en sorunsuz çalıştığı sürüm Windows 10 1909 sürümüdür. geçebilme imkanın varsa geç knk artık o işletim sistemlerine destekler vs kalktı

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Geçmiş olsun ilk öncelikle ama ne yazık ki Windows 7, 8, 8.1 gibi sürümlerde Windows 11 22H2 de dahil bunların içine desteklenmiyor script tarafından sistemini Windows 10'a geçirmelisin

ZED
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
8.1 desteklenmiyor windows 10a geçmen gerekli :(
win 10 da ekran kartı sürücü kapanıp acılıyor malesef istesem de gecmem yardımın icin teşekkürler aga
Post automatically merged:

Geçmiş olsun ilk öncelikle ama ne yazık ki Windows 7, 8, 8.1 gibi sürümlerde Windows 11 22H2 de dahil bunların içine desteklenmiyor script tarafından sistemini Windows 10'a geçirmelisin
win 8.1 olması da güzel olurdu aslında win 7 den daha iyi gördüm bi işletim sistemi teşekkür ederim yardımın icin dostum ve hepimize geçmiş olsun

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
win 10 da ekran kartı sürücü kapanıp acılıyor malesef istesem de gecmem yardımın icin teşekkürler aga

win 8.1 olması da güzel olurdu aslında win 7 den daha iyi gördüm bi işletim sistemi teşekkür ederim yardımın icin dostum ve hepimize geçmiş olsun
güncel ekran kartı driverını yükle :D

ZED
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Hilelerin en sorunsuz çalıştığı sürüm Windows 10 1909 sürümüdür. geçebilme imkanın varsa geç knk artık o işletim sistemlerine destekler vs kalktı
aga dedim gibi bilgisayar eski ama lol acıyor ama
sc ile oynamak istiyorum ama işletim sistemi el vermedi böyle oluyor win 8.1 uyumlu win 7 denerim dicem ama muhtelemen on da hata alacaktır win 10 geçerim ama ekran kartı sürücü sürekli ekranı acıp kapatıyor ama olmasa win 10 h22h2 denicem eğer ekran kapatıp acılırsa win 8.1 geri döncem artık scsiz veya scli yapacak bişey yok yardımın icin teşekkürler dostum

güncel ekran kartı driverını yükle :D
aga dedim gibi toshiba satelite bu bilgisayar ve win 10 yükselltim bikere ekran kartı sürücü yüklü ama sürekli acılıp kapanıyor ama sizin dedinizi bi denicem win 10 yükseltip bakıcam eğer olmasa geri 8.1 dönüp scsiz oynicam ya da scli yardımınız icin hepinize teşekkür ederim

ZED
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Öncelikle çok geçmiş olsun ama, hileler Windows 7 ve Windows 11 22h2 sürümlerini resmi olarak desteklememektedir. Windows 8 ve Windows 8.1 sürümlerinde sorunlar çıkabilir. Windows 10 sürümlerinden birisine geçerseniz hileyi sorunsuz olarak kullanabilirsiniz. Hilelerin en sorunsuz çalıştığı sürüm Windows 10 1909 sürümüdür.
Windows 10 Güncel Sürüm Kurulum Rehberi:

https://memoryhackers.org/konular/windows-10-tum-surumler-kurulum-rehberi.254640/
Elinizden çok bir şey gelmediğini biliyorum ama maalesef Windows 8.1'de hatalar çıkabiliyor.
teşekkürler aga win 10 yükseltim zaman bilgisayarı siyah ekran kapatıp acıyor ama bi şanısımı deniyim win 10 yükseltiyim eğer ekran kapanıp acılırsa win 8.1 geri dönücem yardımınız için teşekkür ederim konuyu kapata bilrisiniz

Güncel bir win 10 kur win 8.1 eskide kaldı.
20H2 sürümü yeterli olacaktır.
malesef öyle yapıcam aga mirfocostun sitesinden inidirip win 10 yükseklticem umarım crash yapmasa bilgisayar yaşadım ama yaparsa geri 8.1 dönüp scsiz oynicam tost makinesinin de belirli limitleri varmış :D

Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
6 HİZMET YILI
teşekkürler aga win 10 yükseltim zaman bilgisayarı siyah ekran kapatıp acıyor ama bi şanısımı deniyim win 10 yükseltiyim eğer ekran kapanıp acılırsa win 8.1 geri dönücem yardımınız için teşekkür ederim konuyu kapata bilrisiniz

malesef öyle yapıcam aga mirfocostun sitesinden inidirip win 10 yükseklticem umarım crash yapmasa bilgisayar yaşadım ama yaparsa geri 8.1 dönüp scsiz oynicam tost makinesinin de belirli limitleri varmış :D
Siyah ekranda kalması mantıksız güvenilir bir yerden iso dosyası indirip usb ile formatlayın.

ZED
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Siyah ekranda kalması mantıksız güvenilir bir yerden iso dosyası indirip usb ile formatlayın.
ben de sizin gibi düşünüyorum ama anlamadım şimdi 1909 sürümünü kurcam umarım aynısı yapmaz ekran kendi kendine windows ekrandayken masasütünde kapanıp acılıyor veya ekran kartı işleme girdi zaman bu yüzden win 8.1 denemek istedim ama olmadı şimdi bi deniyim eğer gene bi hata alırsam win 10 da alakalı konu acıp tekrar yardım isterim sizden teşekkür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...