Çözüldü Windows 8.1'den Windows 10'a geçerken hata alıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi forumlar dilerim,
ben sistemimi Win 8.1 den Win 10 a yükselteceğim fakat FreeDos bir sistem kullandığım için bu işlemi USB ye Rufus yardımı ile İSO dosyası şeklinde yazıp formatlayarak sistem yükseltmek.
Flash Belleğe her işlemi güzelce yapmama rağmen bios ekranında boot menüden usb belleğimi seçmeme rağmen beni kurulum ekranına yönlendirmiyor eror veriyor hata ismi ''error ctrl+alt+del'' bunun sebebi nedir veya farklı bir yoldan ''DVD'' harici sistemimi FreeDos şeklinde yükseltme olanağım var mı ? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

birgünbirpalyaçovarmış
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
rufus ile biçimlendirmeden 8.1 in iso dosyasını kullanıp önce 8.1e yükseltin daha sonra microsoftun sitesinden bu iso dosyasını indirerek
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bu bilgisayarı yükselt diyin

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Ne kadar sağlıklı bir cevap olacak bilmiyorum ama benim bilgisayarımda windows 8 di
burdan indirip çift tıklayıp açarak bilgisayarımı windows 10 a yükselttim o dediğin rufus ve usbyle hiç uğraşmadım

Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
rufus ile biçimlendirmeden 8.1 in iso dosyasını kullanıp önce 8.1e yükseltin daha sonra microsoftun sitesinden bu iso dosyasını indirerek
bu bilgisayarı yükselt diyin
Sistemim şu an Win 8.1 bu vemiş olduğun linki ziyaret edeceğim Teşekkürler.
Post automatically merged:

Ne kadar sağlıklı bir cevap olacak bilmiyorum ama benim bilgisayarımda windows 8 di
burdan indirip çift tıklayıp açarak bilgisayarımı windows 10 a yükselttim o dediğin rufus ve usbyle hiç uğraşmadım
Deneyeceğim Teşekkürler.

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
benim bilgisayarımda win7 ydi
bu site aracılığıyla sistemi indirdim çift tıklayıp kurdm promsiz kullanıyorm
ü

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi forumlar dilerim,
ben sistemimi Win 8.1 den Win 10 a yükselteceğim fakat FreeDos bir sistem kullandığım için bu işlemi USB ye Rufus yardımı ile İSO dosyası şeklinde yazıp formatlayarak sistem yükseltmek.
Flash Belleğe her işlemi güzelce yapmama rağmen bios ekranında boot menüden usb belleğimi seçmeme rağmen beni kurulum ekranına yönlendirmiyor eror veriyor hata ismi ''error ctrl+alt+del'' bunun sebebi nedir veya farklı bir yoldan ''DVD'' harici sistemimi FreeDos şeklinde yükseltme olanağım var mı ? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
Windows 10 un kendi sitesinden yükseltebilirsin hata olarak uefi diye bir hata veriyor ise bilgisayarın eski olduğundan dolayıdır rufus dan MCR seçip yapabilirsin

Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Windows 10 un kendi sitesinden yükseltebilirsin hata olarak uefi diye bir hata veriyor ise bilgisayarın eski olduğundan dolayıdır rufus dan MCR seçip yapabilirsin
Hayır MBR şeklinde kurulum yaptım bilgisayarım eski Win-8.1 e yükseltirken bu şekilde yapmıştım herhangi bir sorun olmamıştı şimdi karşılaştım bu sorunla ve cidden nereye baksam geçerli bir çözüm bulamadım siteden indirip direkt olarak yükseltmeyi deneyeceğim. Teşekkürler

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
Düzgün çalıştırmak için aşağı gereken olabilir:
Doğrudan resmi ISO dosyası indirmelisin.
USB'nin Bootable olmalısın.
USB'nin UEFI yada Lecagy olmalısın. Bu Sistem bilgisinde öğrenebilirsin.
USB'nin MBR yada GPT dikkat etmelisin.
Boot ayarları yapmalısın.

Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Düzgün çalıştırmak için aşağı gereken olabilir:
Doğrudan resmi ISO dosyası indirmelisin.
USB'nin Bootable olmalısın.
USB'nin UEFI yada Lecagy olmalısın. Bu Sistem bilgisinde öğrenebilirsin.
USB'nin MBR yada GPT dikkat etmelisin.
Boot ayarları yapmalısın.
Ek için Teşşekürler deneyeceğim. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...