Windows arama yeri hatası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1337
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Beyler, yaklaşık 1 haftadır olan bir sorunum var, internette araştırdım heryere baktım, ben mi bulamadım yoksa yok mu bilmiyorum fakat benim sorunumun hiçbir cevabını internette bulamadım, her hangi bir cevabı yok yani ilk kez bende'de olmuş olabilir, sorunumu size aşşağıdaki gibi videolu şekilde gösterdim, izleyerek aşşağıdan yanıtla diyerek yardım edebilirsiniz.
Ve belki bana yardımcı olmanıza yardım edecek bir bilgi vereyim, ben arama çubuğunu açıyorum, yazı yazıyorum fakat yazdığım yazı gözükmüyor açtığım gibi bildiğiniz donuyor, ardından 3-4 saniye geçtikten sonra otomatik olarak kapanıyor.

Üye
6 HİZMET YILI
görev yöneticisinden işlemlere gel oradan aramayı bul yeşil bir şey onu sonlandır sonra olacaktır

Üye
6 HİZMET YILI
görev yöneticisini acıyorsun sonra işlemlerden aramayı buluyorsun sağ tık yapıp görevi sonlandır falan diyorsun sonra oluyor

a high functioning sociopath
Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Hizmetlerden windows search ı etkinleştir ve otomatiğe al sonra res at

Üye
6 HİZMET YILI
oda olabilir onu bilmiyorum ben böyle cözmüştüm
Post automatically merged:

cözebildin mi

Son düzenleme:
Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
6 HİZMET YILI
Bendede sorun vardı eskiden anvanted systemcare diye bir program yapıyordu, pc'de temizlik programı gibi bişy var mı ?

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Powershell'i yönetici olarak çalıştır ve Set-ExecutionPolicy -ExecutionPolicy Unrestricted yaz çıkan soruya Y'e basıp evet de Windows 10 Search Script sıfırlanacak bu sorununuzu çözebilir denemenin hiçbir zararı yok olay Windows 10 Aramanın resetlenmesi.

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
  1. Step 1: Launch File Explorer in Windows 10 / 8.1 / 8/7. ...
  2. Step 2: Leave the first File Explorer window open, and open another. ...
  3. Step 3: Drag and drop the Desktop folder from Step 1 into the systemprofile folder. ...
  4. Step 4: Restart your PC and see if the desktop location can be accessed on startup.

1337
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Powershell'i yönetici olarak çalıştır ve Set-ExecutionPolicy -ExecutionPolicy Unrestricted yaz çıkan soruya Y'e basıp evet de Windows 10 Search Script sıfırlanacak bu sorununuzu çözebilir denemenin hiçbir zararı yok olay Windows 10 Aramanın resetlenmesi.
Arama yerine girmeden PowerShell'i açmamın yolu yok mu? bildiğin gibi arama yerine giremiyorum.

PoweShell hariç söylediğiniz her şeyi denedim fakat sorun aynı, hiç bir düzelme belirtisi yok.

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Bilgisayarını öncelikle bir virüs programı ile tarat sonra arama uygulamasını onarmayı dene ayarlardan.

1337
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Son olarak PowerShell'i yönetici olarak çalıştırdım ve kodu girdim, ardından çıkan şeye Y yazdım ve enterledim, fakat sorun hala çözülmedi, videodaki gibi aynı şekilde hata aynı, düzelmedi.

Windows Defender'e sadece arama menüsünden adını yazarak girebiliyorum, fakat arama yerinde hata olduğu için zaten şu anda giremiyorum.

Merhabalar, bir şekilde Windows Defender kısayolunu masaüstüme oluşturup girmeyi başardım. Fakat bütün güvenliği devre dışı bırakıp denedim önce, olmadı. Sonra bütün güvenliği tekrar açıp denedim, yine olmadı.

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Görev yöneticisinden aramayı bul sonlandır yap işlem aç var explorer.exe yi bul çalıştır

1337
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Görev yöneticisinden aramayı bul sonlandır yap işlem aç var explorer.exe yi bul çalıştır
Görev Yöneticisinde "Arama" diye bir şey yok, yaklaşık 2-3 gün önce vardı görevi sonlandır dedim. Ondan sonra hiç gelmedi, fakat Aramayı görevi sonlandırmadan öncede bu hata vardı. Dediğin gibi ;
Dosya --> Yeni görevi çalıştır --> explorer.exe yazdım ve sıradan dosya gezgini açıldı.

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Son win 10 güncellemesiyle bu sorunu ben de yaşamıştım eski sürüme dönünce düzeldi

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
görev yöneticisinden görevi sonlandır de

Fırtınada ağaçlar nasıl çatırdar bilirmisin kardeş
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Ben onu başlat tuşuna basıp arama yerine tıklayıp sonra tekrar oyuna gelerek kendimce çözmüştüm.

oğuz
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Sorunu windows 10 işletim sistemini tekrar sağlıklıca kurarak çözebilirsin istersen link atabilirim

Onaylı Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
dostum pc yi sıfırladın mı fabrika ayarlarına döndürmeyi dene

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
çalıştırı aç
taskmgr.exe yaz sonra acılan gorev yonetıcısınden hızmetlerı aç ordan wsearch u bul ustunde sag tık yap yenıden baslat de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...