Çözüldü Windows Defender gelişmiş tehdit koruması başladı ve durdu hatası veriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Ağalar, hizmetlere giriyorum. Windows Defender gelişmiş tehdit koruması diye bir hizmet var ve açılmıyor. Başladı ve durdu hatası alıyorum. Bu hizmet sizde de kapalı mı yoksa bende mi öyle oluyor? Anlayamadım. Virüsten dolayı mı kapalı? Beni geriyor, cevabınızı bekliyorum. Windows 10 kullanıyorum ve Windows Defender'i kullanabiliyorum. Bu hizmet neden açılmıyor?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
  • Çalıştır kutusuna services.msc yazın ve Tamam’a tıklayın.
  • Hizmetler penceresinde Microsoft Defender Antivirus Hizmeti ve Microsoft Defender Antivirus Ağ Denetimi Hizmeti’ni bulun ve her ikisinin de çalıştığından emin olun. Eğer çalışmıyorsa, çift tıklayın ve Başlat’a tıklayın.
  • Başlat menüsüne tıklayın ve Ayarlar yazın.
  • Ayarlar penceresinde Güncelleştirme ve Güvenlik’i seçin.
  • Sol taraftan Windows Güvenliği’ni seçin.
  • Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
    .
eger duzelmez ise onarim kismini kullanin.
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
güvenlik duvarını kapat dostum

dediğnii yaptım aga Durum: başlangıç oldu başlat yaptım hiç bişey yamıyordu zaten silindi yazı yine

virüslü bi exe falan açtın mı

aga virüslü olduğunu sanmıyorum ama exe açtım yani ondanmı bilmiyorum ama sizde açıksa sanırım bi sorun var

Ratlanmışsın, geçmiş olsun :D

öyle olduğunu sanmıyorum reis trojan oslaydı virüs programı kolayca silerdi

Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
4 HİZMET YILI
Bunu genelde virüs engeller. Sağlam virüsleri silen programlar vardı, youtubeden aratırsan hızlıcana bulabilirsin, şuan aklıma gelmedi ismi.
Onu kullanaraktan hızlı bir şekilde halledebilirsin eğer olmazsa %100 çözüm yolu formattır.
ÖNLEM: İnternetten bir şey indirirken güvenlik duvarını kapatmamalısın. Sitelerde beleş hile diye paylaşıyorlar ama kazançları olmadan neden hile paylaşsınlar. Bu site reklamdan para kazanıyor. Hile indireceksen ya ver 500 700tl ya da memoryhackersta beleş hilenin keyfini yaşa.

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Kanka bu aynısı bende oldu, değişik değişik uyarı verip kapatıyor hatta. Bir keresinde bilgisayara format atmıştım öyle düzelmişti, istersen format atmayı dene.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
kanka rahat ol o normalmiş arkadaşımdan bkatım yeni formatlamıştı o yabancı uygulama yüklemiyor ondada bu böyle virüsten falan değil muhtemelen

Bunu genelde virüs engeller. Sağlam virüsleri silen programlar vardı, youtubeden aratırsan hızlıcana bulabilirsin, şuan aklıma gelmedi ismi.
Onu kullanaraktan hızlı bir şekilde halledebilirsin eğer olmazsa %100 çözüm yolu formattır.
ÖNLEM: İnternetten bir şey indirirken güvenlik duvarını kapatmamalısın. Sitelerde beleş hile diye paylaşıyorlar ama kazançları olmadan neden hile paylaşsınlar. Bu site reklamdan para kazanıyor. Hile indireceksen ya ver 500 700tl ya da memoryhackersta beleş hilenin keyfini yaşa.

aga virüs kapatsa kapatsa windows defenderı izlyen hizmetimi kapatır gözünü sevim direkt windows defenderı kapatır bnde kapanmadı

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
google a girip defender control yaz ve dosya co ile paylaşılan uygulamayı indirip yönetici olarak çalıştır sonrasında ise uygulama içerisinden güvenlik duvarını aktif et.

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
dediğnii yaptım aga Durum: başlangıç oldu başlat yaptım hiç bişey yamıyordu zaten silindi yazı yine

aga virüslü olduğunu sanmıyorum ama exe açtım yani ondanmı bilmiyorum ama sizde açıksa sanırım bi sorun var

öyle olduğunu sanmıyorum reis trojan oslaydı virüs programı kolayca silerdi
güvenlik duvarını kapattığında trajor'ü silmez ki kral kapatılmış olduğu için algılamaz açtığında gelir o uyarı

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
  • Çalıştır kutusuna services.msc yazın ve Tamam’a tıklayın.
  • Hizmetler penceresinde Microsoft Defender Antivirus Hizmeti ve Microsoft Defender Antivirus Ağ Denetimi Hizmeti’ni bulun ve her ikisinin de çalıştığından emin olun. Eğer çalışmıyorsa, çift tıklayın ve Başlat’a tıklayın.
  • Başlat menüsüne tıklayın ve Ayarlar yazın.
  • Ayarlar penceresinde Güncelleştirme ve Güvenlik’i seçin.
  • Sol taraftan Windows Güvenliği’ni seçin.
    .
eger duzelmez ise onarim kismini kullanin.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...