Windows Defender Hiç Bir Şekilde Kapanmıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar Bu Gün Hileyi Loadlıyordum Birden Pc Kasmaya Başladı Görev Yöneticisini Açtıgımda Windows Defender Virüsten Koruma Diye Bir Şey Çıktı Kapanmıyor da Çok Kasıyor Pc Acil Yardım
Memory.PNG

injecting to 0xDEADBEEF
Ultra Üye
Ödüller
13
Sosyal
8 HİZMET YILI
Windows update kısmına gir update kısmının altında Windows Deferder yazar oraya tıkla gelen pencerede virüs ve tehdit koruması bi pencere daha açılır orda sol tarafta kalkan gibi bi simge var oraya bas sonra en alta gel dışlamalar yazar dışlamalara tıkla klasör de oraya c ve d sürücünü ekle aptal windows 10 yüzünden böyle bir çözüm buldum ben

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
defennder kapanmıyormu olmuyorsa youtubda programı var bakıp indirmenı tavsıye ederım burda yenıyım paylasım bılmıyorum k.b

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
defender control indirip kapatabilirsin kolayca şunada dikkat et eğer bir yerden virüs bulaştıysa onun arkasına saklanıyor olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Üye
5 HİZMET YILI
knk şimdi pc yi sıfırlamak istiyorsan soyleyecem napa cağını
Post automatically merged:

sol aşşadaki Windows tusuna bas orda aç kapa olacak onun ustunde ayarlar var ona bas orda guncelleştirme ve Güvenlik olaktır ona bas ona bastın zaman orda aşşada kurtarma olacak ona bas orda bu bilgisayarı sıfırla var ona bas orda seçenekleri belirleyin var dosyalarımı sakla nın aşşasında Herşeyi kaldır var ona bas devamını sen yaparsın evet hayır seçenekleri falan çıkar pc nin başından ayrılma inşallah yardımcı olurum sana .

Son düzenleme:
Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Defender control kullanmak en iyisi olabilir oradanda olmuyorsa bir sıkıntı olabilir win ile alakalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...