Windows Defender Kapanmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Ne yapsam ne etsem çözemedim, var mı yardım edebilcek hiçbir şekilde kapatamıyorum Windows Güvenliğe girdiğim zamanda karşıma hiçbirşey gelmiyor hiçbirşey...
Açtığımda karşılaştığım

Screenshot_4.png

Format dışında bi çözümü olan var mı?

Elbet Birgün
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
valla kardeşim ilkdefa böyle birşey gördüm sistem geri yükleme veya dosyaları onarmayı dene.

Süper Üye
6 HİZMET YILI
Herhangi bir windows defenderı kapatmaya yarayan bir kayıt defteri anahtarı yada program denedinmi acaba daha önce ? ayarlar bozulmuş görünüyor

Süper Üye
6 HİZMET YILI
Denedim ve ondan dolayı olduğunu düşünüyorum ama nasıl düzelteceğim hakkında bir fikrim yok.

Genellikle o programların içerisinde ayarları geri almanı sağlayan kısımlar var ama şuan için yapacağın şey sistem onarmak sistem dosyaları hasar görmüş görünüyor DISM aracıyla windows imajını onarabilirsin bununla ilgili fazlasıyla rehber var DISM aracılıyla windows 10 onarma şeklinde aratırsan eğer yapman gereken adımları gösterir makaleler mevcut.

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Genellikle o programların içerisinde ayarları geri almanı sağlayan kısımlar var ama şuan için yapacağın şey sistem onarmak sistem dosyaları hasar görmüş görünüyor DISM aracıyla windows imajını onarabilirsin bununla ilgili fazlasıyla rehber var DISM aracılıyla windows 10 onarma şeklinde aratırsan eğer yapman gereken adımları gösterir makaleler mevcut.
Teşekkür ederim deniyorum şimdi.

Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Başka bir virüs programı aktif olunca veya virüs veya yönetici tarafından deaktif edilmiştir. eğer kapatmak istiyorsan disableantispyware yaz google a anlatır regeditte ne yapman gerekeni.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...