Çözüldü Windows Defender kapattığım halde dosyayı siliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Bilgisayara format attım. Defenderı kapatıp, memory ui indiriyorum. Masaüstüne bir klasöre atıyorum. Defenderdan dışlamalarıda seçip klasör ve hileyide seçiyorum. Sorun ise onay için ekran geliyor defender direkt kapatıyor bunu. Defenderın her şeyini kapattım fakat, Reklam için onay penceresi geliyor saniye sayarken direk kaldırıyor defender

Çözüm
@kingangel

1- Windows Defender kalıcı kapatmak ve tekrar açmak için yazılmış küçük programlar var internetten tarama yaparak bulabilirsiniz. bkz: "Defender Control"

2- Windows Defender’ın gerçek zamanlı taramasını devre dışı bırakınız. "Gerçek zamanlı koruma" başlığının altındaki mavi "Açık" anahtarı kapalı konuma getiriniz.

3- AdGuard DNS adresi kullanıyorsanız eğer, bu da hileyi kullanabilmek için bir sorun. Çünkü reklam ve çerezlere karşı engelleme yapıyor. DNS adresinizi CloudFlare DNS adresi olan 1-1-1-1 <----> 1-0-0-1 ile değiştiriniz .

4- Adguard Adblocker kullanıyor iseniz kapatın.

5- Tarayıcı ayarlarından da güvenliği kapat. Smartscreen'i kapatmayı unutma.
neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
Tarayıcı ayarlarından da güvenliği kapat. Smartscreen'i kapatmayı unutma.

Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
@kingangel

1- Windows Defender kalıcı kapatmak ve tekrar açmak için yazılmış küçük programlar var internetten tarama yaparak bulabilirsiniz. bkz: "Defender Control"

2- Windows Defender’ın gerçek zamanlı taramasını devre dışı bırakınız. "Gerçek zamanlı koruma" başlığının altındaki mavi "Açık" anahtarı kapalı konuma getiriniz.

3- AdGuard DNS adresi kullanıyorsanız eğer, bu da hileyi kullanabilmek için bir sorun. Çünkü reklam ve çerezlere karşı engelleme yapıyor. DNS adresinizi CloudFlare DNS adresi olan 1-1-1-1 <----> 1-0-0-1 ile değiştiriniz .

4- Adguard Adblocker kullanıyor iseniz kapatın.

5- Tarayıcı ayarlarından da güvenliği kapat. Smartscreen'i kapatmayı unutma.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...