Elimde bir csgo skin changer'i bulunmakta windows defender bunu büyük ihtimalle kodlardan dolayı virüs sanıyor ama ben bunu silmesini istemiyorum her yeniden başlattığımda o dosyayı geri almak zorunda kalıyorum ve kapatmak zorunda kalıyorum windows güvenlik duvarı üzerinden izin verdim fakat hala kaldırmakta inatçı duruyor bunu önlemenin bi yolu var mı
Regeditten tamamen kapatabilirsin
Klavyeden Win + R > regedit > HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows Defender dizininde sağ tık yaparak yeni bir DWORD (32bit) girdisi oluşturun, ismini DisableAntiSpyware yapın ve değerini de 1 olarak ayarlayın.
Regeditten tamamen kapatabilirsin
Klavyeden Win + R > regedit > HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows Defender dizininde sağ tık yaparak yeni bir DWORD (32bit) girdisi oluşturun, ismini DisableAntiSpyware yapın ve değerini de 1 olarak ayarlayın.
Öncelikle merhabalar bu sorunu yakın zamanda ben de yaşıyordum defender kapatana rağmen siliyosa kapattığın yerde gerçek zamanlı koruma ayarı vardır o sürekli açılıyor onu kapatabilirsin veya kökten çözüm için hizmetlerden defender hizmetini devre dışı bırakmalısın yardımcı olduysam ne mutlu bana iyi forumlar
If Windows Defender Antivirus is configured to detect and remediate threats on your device, Windows Defender Antivirus quarantines suspicious files. If you are certain these files do not present a threat, you can restore them.
Open Windows Security.
Click Virus & threat protection and then click Threat History.
Under Quarantined threats, click See full history.
Click an item you want to keep, then click Restore. (If you prefer to remove the item, you can click Remove.)