Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eger laptop ise hic kapatmayi deneme eger windowsun kendi getirdigi guncellemeyi tamamen kapatacaksan masaustunde yap laptoplarda guncelleme kapandiktan sonra yuklenme ekranindan sonra ekran gorunmuyor bir nevi oyunda olmüş izleyici gibi olursun. Kayıt defterinde kapatmayı sakın düşünme bak yapma demiyorum düşünme bile, sana verdikleri eski win10 surumlerinin guncellemesini kapatmak icin kayıt defterinin eski hali ben oyle bir halt yedim de soyluyorum bro. Laptop acilmiyor artık siyah ekranda kalıyor haaa eger bunları okumadan once boyle bir hatayı yaptıysan, Laptopun SSD sini baska bir pc ye tak ve internetten kayıt defterinin temiz halini indir yani ellenmemis dosyalarla oynanmamis, o kayit defterini ssd nin icindeki masaustune at ve yonetici olarak calistir sonra ssd yi cikar geri laptobuna tak sorun cozulmediyse
biz burda biz burda biz burda
Windows tuşuna bas Arka plan uygulamaları yaz ordan windows defenderı bul kapat. başka bir virus koruma programın yoksa önermem windowsun koruması kötü değil çünki. kolay gelisn