denemeden videolarını izle yoksa iyice pc bunalıma girerOnun için bir program buldum da ne kadar iş yapar onu bilemiyorum
İzledim program güvenilir de tam kapatmıyor defenderi amadenemeden videolarını izle yoksa iyice pc bunalıma girer
Mesaj kasmak için yazıyorsun değil mi
ben de öyle tahmin ettim sanki D:Mesaj kasmak için yazıyorsun değil mi![]()
Doğru tahmin ettik o zamanben de öyle tahmin ettim sanki D:
? anlamadımDoğru tahmin ettik o zaman
windows uptade felan gelmiş mi ona bak bi eğer geldiyse kapat güncellemeleribiraz daha sorundan bahsetmeyi dener misin
Yok bir şey yine de yardımın için teşekkür ederim kanka? anlamadım
olur bakarım bayadır updata yapmıyo ama senin için bakayımwindows uptade felan gelmiş mi ona bak bi eğer geldiyse kapat güncellemeleri
Yok hiç bir update mevcut değil en son sürümü de kullanıyorum neden böyle oluyor hala anlamadım?windows uptade felan gelmiş mi ona bak bi eğer geldiyse kapat güncellemeleri
her sürümde bi hata var düzeltmeden piyasaya koyuyularYok hiç bir update mevcut değil en son sürümü de kullanıyorum neden böyle oluyor hala anlamadım?
kardeşim tekrar yazarmsın sana zahmet olmazsaSohbetiniz bol olsun arkadaşlar konunun çözümünü yazdım sanıyordum![]()
Kimse bilmiyor maalesefSohbetiniz bol olsun arkadaşlar konunun çözümünü yazdım sanıyordum![]()
Yok hiç bir update mevcut değil en son sürümü de kullanıyorum neden böyle oluyor hala anlamadım?