Windows defenderı açamıyorum bilen yardım edebilir mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Adsız.png

Merhaba arkadaşlar böyle bir hata alıyorum ve her seferinde yeniden başlatmamı istiyor.
Virüs var diye endişelenmeye başladım.
1.png

Son hali

Son düzenleme:
Farzetki Bu Aşkı Yaşamadık Hiç
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
dostum defender açma kapatma programı var veriyim istersen
Post automatically merged:

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Virüs total
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

White is destined to be dirty Black is to blame
Seçkin Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Arkadaşın attığı ile de açamıyorsan geçmiş olsun virus girmiştir. Kaspersky kullanarak virusu temizlemeni öneririm ama ilk önce virusu kendinde bulman gerekiyor. Görev yöneticisi aç GPU çok yiyen bir işlem var ise büyük ihtimalle virüstür. Aynı olayı yaşadım bi ara mining virüsler bu aralar çok popüler internetten biraz bak en son neler indirdin neyden kaynaklıdır biraz bak %temp% ini temizle.

Süper Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Arkadaşın attığı ile de açamıyorsan geçmiş olsun virus girmiştir. Kaspersky kullanarak virusu temizlemeni öneririm ama ilk önce virusu kendinde bulman gerekiyor. Görev yöneticisi aç GPU çok yiyen bir işlem var ise büyük ihtimalle virüstür. Aynı olayı yaşadım bi ara mining virüsler bu aralar çok popüler internetten biraz bak en son neler indirdin neyden kaynaklıdır biraz bak %temp% ini temizle.
Malwarebytes ile taradım mining virüsler buldu sanırım temizledi üstüne birde trojan remover ile taradım o daha fazla buldu şimdi bakıyorum bir şey bulmuyor ama windows defender hala açılmıyor temp dosyasınıda temizledim öneri için sağol başka önerebileceğin bir şey var mı

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
kaspersky indir kur ondan sonra wifi bağlantını kes tam tarama yap bilgisayarında sonra temizle virüsleri ondan sonra zaten olur mh den bişi indiriceksen korumayı durdur dersin iyi günler

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
aynı sorun bende de tarayıcıya virüs, anti, malware tarzı şeyler yazınca tarayıcının kendini kapattığı şekliyle vardı. ben de arkadaşın dediği şekilde çözdüm. teşekkürler

White is destined to be dirty Black is to blame
Seçkin Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Malwarebytes ile taradım mining virüsler buldu sanırım temizledi üstüne birde trojan remover ile taradım o daha fazla buldu şimdi bakıyorum bir şey bulmuyor ama windows defender hala açılmıyor temp dosyasınıda temizledim öneri için sağol başka önerebileceğin bir şey var mı
Kaspersky gibi bir virüs programı kullanabilirsin eğer tamamen bozdu ise windows defender'ını bazı durumlarda format atmadan düzelmiyor. O yüzden ya başka virüs programı kullan yada kullanma

Onaylı Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Kaspersky, Avast gibi virüs programlarını kullan tarat bilgisayarında belki zararlı yazılım vardır o yüzden açamıyorsundur

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
once bir virus taraması yap sonra eger .reg kayıt defteri dosyası ile kapattıysan defenderi acan kayıt defteri dosyaysı bulup acip reset atarsan duzelecektir

Süper Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Kaspersky gibi bir virüs programı kullanabilirsin eğer tamamen bozdu ise windows defender'ını bazı durumlarda format atmadan düzelmiyor. O yüzden ya başka virüs programı kullan yada kullanma
teşekkürler kaspersky indirip deneyeceğim olmadı başka virüs programı denerim

kaspersky indir kur ondan sonra wifi bağlantını kes tam tarama yap bilgisayarında sonra temizle virüsleri ondan sonra zaten olur mh den bişi indiriceksen korumayı durdur dersin iyi günler
yaptım artık virüs bulmuyor fakat defender düzelmedi :/

Bence virüs programlamlarıyla uğraşmaktansa en temizinden bir format at hem bilgisayarın rahatlar
bilgisayarım yeni gayet temiz kullandım format atmayı düşünmüyorum son çare atacağım

once bir virus taraması yap sonra eger .reg kayıt defteri dosyası ile kapattıysan defenderi acan kayıt defteri dosyaysı bulup acip reset atarsan duzelecektir
onu nasıl yapacağım ?

Süper Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...