27 Eyl 2020 #1 ademenes A Süper Üye Katılım 16 May 2017 Mesajlar 607 Tepki puanı 34 Ödüller 7 Yaş 30 9 HİZMET YILI Merhaba arkadaşlar böyle bir hata alıyorum ve her seferinde yeniden başlatmamı istiyor. Virüs var diye endişelenmeye başladım. Son hali Son düzenleme: 28 Eyl 2020
Merhaba arkadaşlar böyle bir hata alıyorum ve her seferinde yeniden başlatmamı istiyor. Virüs var diye endişelenmeye başladım. Son hali
9 Eki 2020 #21 HzAyberk H Onaylı Üye Katılım 26 May 2017 Mesajlar 56 Tepki puanı 3 Ödüller 8 Yaş 29 9 HİZMET YILI en iyi alternatif defenderi kaldırıp yeniden kurmak veya onarmak, program ekle kaldırdan kaldırmaya çalışırsan orda onar seçeneği olması lazım. onar seçeneğini seçersen problemin düzelir kanısındayım. Oyla 0 Olumsuz oyla
en iyi alternatif defenderi kaldırıp yeniden kurmak veya onarmak, program ekle kaldırdan kaldırmaya çalışırsan orda onar seçeneği olması lazım. onar seçeneğini seçersen problemin düzelir kanısındayım.
9 Eki 2020 #22 iamahackerforlife I Uzman Üye Katılım 9 May 2020 Mesajlar 221 Çözümler 1 Tepki puanı 5 Ödüller 3 Yaş 23 6 HİZMET YILI yu should downloda malwarebytes so it can remove teh virus first so u can open it Oyla 0 Olumsuz oyla