30 Ocak 2024 #1 Dogubey03 D SİMAY BENİM KARIM Onaylı Üye Katılım 18 Kas 2020 Mesajlar 124 Tepki puanı 4 Ödüller 3 Yaş 31 5 HİZMET YILI Beyler selamlar, İnit error hatası alıyorum. Virüs programlarını devre dışı bıraktım ama hala aynı hatayı alıyorum. Bir program vardı, bilgisayardaki bütün güvenlik duvarını kapatıyordu. Bilen var mı? Kökten kaldırsam güvenliği. Moderatörün son düzenlenenleri: 30 Ocak 2024
Beyler selamlar, İnit error hatası alıyorum. Virüs programlarını devre dışı bıraktım ama hala aynı hatayı alıyorum. Bir program vardı, bilgisayardaki bütün güvenlik duvarını kapatıyordu. Bilen var mı? Kökten kaldırsam güvenliği.
Çözüm #Bukle 30 Ocak 2024 Merhaba, Defender control programı ile Windows defenderinizi komple kapatabilirsiniz. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Merhaba, Defender control programı ile Windows defenderinizi komple kapatabilirsiniz. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
30 Ocak 2024 Moderatör #2 #Bukle ɪᴛ ᴅᴏᴇsɴ'ᴛ ᴄᴏɴᴄᴇʀɴ ʏᴏᴜ ᴀᴛ ᴀʟʟ. Süper Moderator Katılım 5 May 2022 Mesajlar 1,297 Çözümler 318 Tepki puanı 499 Ödüller 9 Sosyal 4 HİZMET YILI Merhaba, Defender control programı ile Windows defenderinizi komple kapatabilirsiniz. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Merhaba, Defender control programı ile Windows defenderinizi komple kapatabilirsiniz. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
1 Şub 2024 Konuyu başlatan #3 Dogubey03 D SİMAY BENİM KARIM Onaylı Üye Katılım 18 Kas 2020 Mesajlar 124 Tepki puanı 4 Ödüller 3 Yaş 31 5 HİZMET YILI Kai Exthain' Alıntı: Merhaba, Defender control programı ile Windows defenderinizi komple kapatabilirsiniz. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Genişletmek için tıklayın ... Eyvallah reis çok sağol Oyla 0 Olumsuz oyla
Kai Exthain' Alıntı: Merhaba, Defender control programı ile Windows defenderinizi komple kapatabilirsiniz. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Genişletmek için tıklayın ... Eyvallah reis çok sağol