Windows etkinlestirme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
Bu windows etkinlestirmedi diyil sefaff bir yazi cikiyor denem suresimi neymis ne oluyor bilgisi olan var mi?

Üye
5 HİZMET YILI
İnternetden ürün kodu satın alman lazım

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
o sorun ben pc yi ilk aldigimdada vardi sorun demeyelim sorun deil aslinda windows un sundugu deneme surumu bitiyor ben google win10 pro key yazip cikan keyleri yapistirip denemistim ve oyle etkinlestirmistim

Onaylı Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
o sorun ben pc yi ilk aldigimdada vardi sorun demeyelim sorun deil aslinda windows un sundugu deneme surumu bitiyor ben google win10 pro key yazip cikan keyleri yapistirip denemistim ve oyle etkinlestirmistim
Ayn ben de ilk aldigimda vardi dedigini yaptim sonra bi sure sinra telrar geldi sonra tekrar denedim olmadi ya boyle kalsa pc falan bozulurmu?

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
windows deneme sürümün sona ermiş. Yeni bir ürün kodu alıp girmen lazım ya da *****

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Ayn ben de ilk aldigimda vardi dedigini yaptim sonra bi sure sinra telrar geldi sonra tekrar denedim olmadi ya boyle kalsa pc falan bozulurmu?
oyle kalsa ne olacagi hakkinda hic bir bilgim yok windows u kullanamassin heralde dusuncem bu yonden

If life’s a journey i am a traveler
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
pamuk eller cebe :D key almanız lazım çok tutmuyor zati

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Kardes internetden bulursun da ucretsiz. Ama sonra hizmetlerden windows updateyi bagli tutmalisin ki sorun olmasin sana.

Onaylı Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
oyle kalsa ne olacagi hakkinda hic bir bilgim yok windows u kullanamassin heralde dusuncem bu yonden
Şimdi video falan izledimde seymis pc yavas yavas kapanir sonra da format atmak zorunda kalirsin diyoar ucuz bi windows 10 pro alirim ya.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
yok pc bozulmaz da kişiselleştirmeler kilitli oluyor etkinleştirmediğinde. internette ucuza satanlar var.

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Onun gitmesi için bir etkinleştirme/ürün kodu almalısınız ve aktif etmelisiniz. Bir zararı olmaz onun lakin öyle kalır orada etkinleştirilmediği sürece. Eksikliği ise tema-renk vs şeyler için kişiselleştirmeler yapmanız sınırlı. Yani kısacası ürün kodu almanız ve etkinleştirmeniz gerekiyor. Bunun dışında illegal olan yöntemleri söylemek/paylaşmak yasak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...