Ayn ben de ilk aldigimda vardi dedigini yaptim sonra bi sure sinra telrar geldi sonra tekrar denedim olmadi ya boyle kalsa pc falan bozulurmu?o sorun ben pc yi ilk aldigimdada vardi sorun demeyelim sorun deil aslinda windows un sundugu deneme surumu bitiyor ben google win10 pro key yazip cikan keyleri yapistirip denemistim ve oyle etkinlestirmistim
oyle kalsa ne olacagi hakkinda hic bir bilgim yok windows u kullanamassin heralde dusuncem bu yondenAyn ben de ilk aldigimda vardi dedigini yaptim sonra bi sure sinra telrar geldi sonra tekrar denedim olmadi ya boyle kalsa pc falan bozulurmu?
Girmem lazimda o kadar para verip de alasim gelmiyor be aga. Pc bozulurmu pekiwindows deneme sürümün sona ermiş. Yeni bir ürün kodu alıp girmen lazım ya da *****
Şimdi video falan izledimde seymis pc yavas yavas kapanir sonra da format atmak zorunda kalirsin diyoar ucuz bi windows 10 pro alirim ya.oyle kalsa ne olacagi hakkinda hic bir bilgim yok windows u kullanamassin heralde dusuncem bu yonden
en iyisi o olurŞimdi video falan izledimde seymis pc yavas yavas kapanir sonra da format atmak zorunda kalirsin diyoar ucuz bi windows 10 pro alirim ya.