Çözüldü Windows güncelleme sonrası çıkan sorunlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hileci Geldi Hanım
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Windows'u güncelledim ve bi takım sorunlar çıkmaya başladı format atsam düzelir mi ?

Dahili ekran kartı güncellemesi yaptım ve böyle oldu kaldırma yaptım sildim kaç kere düzelmiyor

Ses kısmına girince mikrofon kısmın'da pc dııt yapıyor çıkana kadar düzelmiyor aynı işlemi buna da yaptım kaldır yükle yaptım yine düzelmedi

Ekli dosyalar

• ekran.png
    ekran.png
    10.8 KB · Görüntüleme: 55
Çözüm
Sürekli söylüyoruz Donanım sürücülerinizi manuel yani üreticinin kendi sitesinden yapınız diye..!

İşin kolaylığına kaçan (Windows update üzerinden yapan) insanların %80 'ında sorun yok ama %20 lik kısmı böyle sürücü sıkıntısı yaşayabiliyor.
ölmedim geri döndüm kaldığımız yerden devam
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
  • ⬅️🔄 Güncellemeleri Geri Al: Son Windows güncellemeleri sorunlara neden olduysa, güncellemeleri geri almayı deneyin. Ayarlar'a gidin ➡️ Güncelleme ve Güvenlik ➡️ Güncelleme Geçmişi ➡️ Güncellemeleri Geri Al.
  • 🎮💾 Sürücüleri Güncelle: Ekran kartı ve ses sürücülerinden kaynaklanan sorunlar için güncel sürücüler indirin ve yükleyin. Üreticinin web sitesine gidin, en son sürücüleri indirin 🌐🔄 ve kurun.
  • ⏪📅 Sistem Geri Yükleme: Sorunlar, son yapılan değişikliklerden kaynaklanıyorsa, sistem geri yükleme noktalarını kullanın. Arama çubuğuna "Sistem Geri Yükleme" yazın ve daha önceki bir tarihe geri yükleyin.
  • 🔧🐞 Hata Ayıklama: Windows'un dahili hata ayıklama araçlarını kullanarak sorunları giderin. Arama çubuğuna "Hata Ayıklama" yazarak araçlara erişin ve sorunları tanımlayıp çözün.

🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Sürekli söylüyoruz Donanım sürücülerinizi manuel yani üreticinin kendi sitesinden yapınız diye..!

İşin kolaylığına kaçan (Windows update üzerinden yapan) insanların %80 'ında sorun yok ama %20 lik kısmı böyle sürücü sıkıntısı yaşayabiliyor.

Çözüm
Hileci Geldi Hanım
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
son çözüm olarak format atıcam umarım düzelir teşekkürler hepinize

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...