20 May 2021 #1 zardacal Ultra Üye Katılım 10 Şub 2019 Mesajlar 2,425 Çözümler 28 Tepki puanı 561 Ödüller 12 7 HİZMET YILI windows güvenlik duvarını virüs korumayı , gerçek zamanlı korumayı nasıl kökten kapatabilirim ? kayıt defterinden ayarladım ama defender güvenlik duvarını ne hizmetlerden ne de kayıt defterinden kapatabiliyorum bilen varsa yardımcı olabilir mi ?
windows güvenlik duvarını virüs korumayı , gerçek zamanlı korumayı nasıl kökten kapatabilirim ? kayıt defterinden ayarladım ama defender güvenlik duvarını ne hizmetlerden ne de kayıt defterinden kapatabiliyorum bilen varsa yardımcı olabilir mi ?
Çözüm #Roaccat 20 May 2021 Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Üstte bıraktığım linkteki programı indirip yapabilirsiniz. Ben kendim kullanıyorum sorunsuz. Yapamazsanız dm atın. NOT: MemoryHackers dışında verdiğimiz linklerden yaptığınız indirmeler sadece kendi sorumluluğunuzdadır.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Üstte bıraktığım linkteki programı indirip yapabilirsiniz. Ben kendim kullanıyorum sorunsuz. Yapamazsanız dm atın. NOT: MemoryHackers dışında verdiğimiz linklerden yaptığınız indirmeler sadece kendi sorumluluğunuzdadır.
20 May 2021 #2 #Roaccat Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın. Emektar Üye Katılım 2 Ocak 2016 Mesajlar 4,595 Çözümler 1,842 Tepki puanı 2,297 Ödüller 18 10 HİZMET YILI Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Üstte bıraktığım linkteki programı indirip yapabilirsiniz. Ben kendim kullanıyorum sorunsuz. Yapamazsanız dm atın. NOT: MemoryHackers dışında verdiğimiz linklerden yaptığınız indirmeler sadece kendi sorumluluğunuzdadır. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Üstte bıraktığım linkteki programı indirip yapabilirsiniz. Ben kendim kullanıyorum sorunsuz. Yapamazsanız dm atın. NOT: MemoryHackers dışında verdiğimiz linklerden yaptığınız indirmeler sadece kendi sorumluluğunuzdadır.