6 Nis 2019 #1 meanzeil M Seçkin Üye Katılım 7 Eyl 2016 Mesajlar 305 Çözümler 6 Tepki puanı 42 Ödüller 7 9 HİZMET YILI Yönetici olan bir kullanıcıdayım. Ve değiştiremiyorum, Aynı şekilde bu kısımda da aynı hatayı alıyorum kapatamıyorum bu kısımdaki hayatı da ss atayım
Yönetici olan bir kullanıcıdayım. Ve değiştiremiyorum, Aynı şekilde bu kısımda da aynı hatayı alıyorum kapatamıyorum bu kısımdaki hayatı da ss atayım
6 Nis 2019 #2 h4emRe Doomsday is approaching Ultra Üye Katılım 8 Şub 2019 Mesajlar 1,709 Çözümler 5 Tepki puanı 684 Ödüller 8 7 HİZMET YILI Dostum Kullanıcı Hesabın , Administrator olmadığından kaynaklı. Denetim Masası ---> Kullanıcı Hesapları ---> Hesap türünü değiştir 'e tıkla. Oradan Administrator seç.
Dostum Kullanıcı Hesabın , Administrator olmadığından kaynaklı. Denetim Masası ---> Kullanıcı Hesapları ---> Hesap türünü değiştir 'e tıkla. Oradan Administrator seç.
6 Nis 2019 Konuyu başlatan #3 meanzeil M Seçkin Üye Katılım 7 Eyl 2016 Mesajlar 305 Çözümler 6 Tepki puanı 42 Ödüller 7 9 HİZMET YILI h4emRe' Alıntı: Dostum Kullanıcı Hesabın , Administrator olmadığından kaynaklı. Denetim Masası ---> Kullanıcı Hesapları ---> Hesap türünü değiştir 'e tıkla. Oradan Administrator seç. Genişletmek için tıklayın ... Zaten öyle dostum
h4emRe' Alıntı: Dostum Kullanıcı Hesabın , Administrator olmadığından kaynaklı. Denetim Masası ---> Kullanıcı Hesapları ---> Hesap türünü değiştir 'e tıkla. Oradan Administrator seç. Genişletmek için tıklayın ... Zaten öyle dostum
6 Nis 2019 #4 Yasso. Y ***** Süper Üye Katılım 28 Eki 2018 Mesajlar 996 Çözümler 1 Tepki puanı 226 Ödüller 3 7 HİZMET YILI Benim de aynı sorunum var çözeresen bana ulaşırmısın
6 Nis 2019 #5 h4emRe Doomsday is approaching Ultra Üye Katılım 8 Şub 2019 Mesajlar 1,709 Çözümler 5 Tepki puanı 684 Ödüller 8 7 HİZMET YILI Dostum o zaman arama kutusuna uac yaz. Oradan Hiçbir Zaman Uyarma doğru ya kadar sürükle ve Bilgisayarı yeniden başlat. Dediğin şey olacaktır. Son düzenleme: 6 Nis 2019
Dostum o zaman arama kutusuna uac yaz. Oradan Hiçbir Zaman Uyarma doğru ya kadar sürükle ve Bilgisayarı yeniden başlat. Dediğin şey olacaktır.
6 Nis 2019 Konuyu başlatan #6 meanzeil M Seçkin Üye Katılım 7 Eyl 2016 Mesajlar 305 Çözümler 6 Tepki puanı 42 Ödüller 7 9 HİZMET YILI h4emRe' Alıntı: Dostum o zaman arama kutusuna uac yaz. Oradan Hiçbir Zaman Uyarma doğru ya kadar sürükle ve Bilgisayarı yeniden başlat. Dediğin şey olacaktır. Genişletmek için tıklayın ... dediğini yaptım, fakat hala aynı. Ekstra olarak bu sayfada önerilen ayarları kullan dediğimde bu hatayı alıyorum
h4emRe' Alıntı: Dostum o zaman arama kutusuna uac yaz. Oradan Hiçbir Zaman Uyarma doğru ya kadar sürükle ve Bilgisayarı yeniden başlat. Dediğin şey olacaktır. Genişletmek için tıklayın ... dediğini yaptım, fakat hala aynı. Ekstra olarak bu sayfada önerilen ayarları kullan dediğimde bu hatayı alıyorum
6 Nis 2019 #7 h4emRe Doomsday is approaching Ultra Üye Katılım 8 Şub 2019 Mesajlar 1,709 Çözümler 5 Tepki puanı 684 Ödüller 8 7 HİZMET YILI Melih5578' Alıntı: dediğini yaptım, fakat hala aynı. Ekstra olarak bu sayfada önerilen ayarları kullan dediğimde Ekli dosyayı görüntüle 17524 bu hatayı alıyorum Genişletmek için tıklayın ... Windows Defender güncelle bir de öyle dene.
Melih5578' Alıntı: dediğini yaptım, fakat hala aynı. Ekstra olarak bu sayfada önerilen ayarları kullan dediğimde Ekli dosyayı görüntüle 17524 bu hatayı alıyorum Genişletmek için tıklayın ... Windows Defender güncelle bir de öyle dene.
6 Nis 2019 Konuyu başlatan #8 meanzeil M Seçkin Üye Katılım 7 Eyl 2016 Mesajlar 305 Çözümler 6 Tepki puanı 42 Ödüller 7 9 HİZMET YILI h4emRe' Alıntı: Windows Defender güncelle bir de öyle dene. Genişletmek için tıklayın ... nasıl güncelleyeceğim
h4emRe' Alıntı: Windows Defender güncelle bir de öyle dene. Genişletmek için tıklayın ... nasıl güncelleyeceğim
6 Nis 2019 #9 h4emRe Doomsday is approaching Ultra Üye Katılım 8 Şub 2019 Mesajlar 1,709 Çözümler 5 Tepki puanı 684 Ödüller 8 7 HİZMET YILI Melih5578' Alıntı: nasıl güncelleyeceğim Genişletmek için tıklayın ... Arama kutucuğuna Windows Update yaz sonra Güncelleştirmeleri Denetle 'ye tıkla. Yada direk Güncelleştirmeleri Denetle diyebilirsin.
Melih5578' Alıntı: nasıl güncelleyeceğim Genişletmek için tıklayın ... Arama kutucuğuna Windows Update yaz sonra Güncelleştirmeleri Denetle 'ye tıkla. Yada direk Güncelleştirmeleri Denetle diyebilirsin.
6 Nis 2019 #10 Bliss ❤❤ Süper Üye Katılım 9 Mar 2018 Mesajlar 1,481 Çözümler 17 Tepki puanı 562 Ödüller 9 8 HİZMET YILI hesaplardan farklı bir hesap açıp o hesabı administor yapmayı deniyip sonra denesen belki olur