ya cocuga oynatmazsan oynatma çak 2 tane agzına zorla oyunmu oynayacak bılgısayarında.
korkman olum kımseden de get ozel oyunum oynama derssin basit.Teyze terliği geliyo karşim
Mantıklı aslında USB raptor diye bir programda var ekranı kilitliyor ama çözüm olacağını zattenmiyorum çünkü bilgisayara şifre koymuşsun der gider anasına söylerOyunun kısayolunu hesap makinesine bağla diğer oyunlarada yap .
Harika yanlız dkdkföföflflBak şimdi aklıma öyle dahiyane bir fikir geldiki , sağ tık , yeni , metin belgesi , metin belgesi açtıktan sonra içerisinde şu kodu yapıştır ;
'' text1=msgbox(" Mesajınız ",53,"Başlığınız") ''
Şimdi bu kodu yazdıktan sonra '' Mesajınız '' içerisine istediğini yaz ve farklı kaydet yap ismini yazdıktan sonra sonuna örnek : ornek.bat yap tıkladığında yazdığın mesajı hata mesajı olarak verecek önerim ise '' Your graphic cards does not support this game '' gibisinden gerçekte olan bir hata mesajı olması yani sonuç olarak çözüm aranacak felan anlamazlar muhtemelen .
Eğer misafir çocukları pc den anlıyorsa oyunların klasörlerine atıp örneğin crysis.exe ise bat to exe programını kullanarak ( link veremiyorum üzgünüm ) crysis.exe yap ve resminide crysis.exe'nin resmi yap sonuç olarak ortada gerçek exe dosyası var ve oyun açılmayacak hemde gerçekçi bir mesaj ile .
Yalnız şu anda kodu deneyemiyorum ama ana fikir anlaşılmıştır muhtemelen şu anda prntsc ile ss bile alamıyorum çünki yeni kullanıcıya yönetici veremedim .
![]()
Knk biliyor bozuk olmadığını :/Knk Direk Kasadan Güç Kablosunu Çek Açılmıyor De Bozuk De Geç
Yapacakmısın ? bence hiç kaçırma efsane plan ekran kartım yandı harici ile kullanıyorum dersin inanmazlar mesajda tokatlar xDHarika yanlız dkdkföföflfl
Knk biliyor bozuk olmadığını :/