Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÇözüldüWindows insider derlemenizde bir sorunla karşılaştı diyor ve surekli yeniden başlatıyor.
kardeşim çözümü microsoft sayfasından bulabilirsin.
google yaz Windows insider derlemenizde bir sorunla karşılaştı en sağlam yolu microsoft bulursun umarım yardımcı olur.
kardeşim çözümü microsoft sayfasından bulabilirsin.
google yaz Windows insider derlemenizde bir sorunla karşılaştı en sağlam yolu microsoft bulursun umarım yardımcı olur.
Windows sürekli yeniden başlatılıyorsa bilgisayarı açıp, kendi halinde o ekrana gelmesine izin vermeden güç tuşundan birkaç kere kapattığında windows başlatılamadı hatası alıp oradan sistem geri yükleme, cmd, diğer sistem araçları, bilgisayarı sıfırlama gibi ayarlara ulaşabilirsin.
arkadaşlar bi düzeltme yapamadım sürekli kapatıp açtım hata verdiremedim bios denedim mecbur gittim net kafeye dediğine göre windows çökmüş bu yüzden format düzeltebildi teşekkür ederim yinede yardımcı olmaya çalıştığınız için.