Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Windows işletim sistemi kurulu bilgisayar nasıl hızlandırılır?
Merhaba memory hackers üyeleri bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlarımı yorum atmaya davet ediyorum. Ne yaparsam bilgisayarım daha da hızlanacaktır ? Windows için ortak çözümler olabilir mi ?
1- Windows update güncelleyin
2- gereksiz programlar kapatın ve otomatik programlar başlatma devre bırakın
3- temizleyici program için CCleaner kullan
4- antivirüs programı taratın
5- performans artırmak video:
En iyi rahat hızlandırmak için SSD ve M.2 SSD diski satın almalıdır.
yanlış yorumlar ve sırf yorum yazmak için ya da piyasa bilgilerini çöp gibi savurmaktan, herkes içeriğini bilmeden bu tür sorulara cevap verir genelde, burada da öyle olmuş:
yok %temp% temp ve prefetchteki dosyaları sil pc yi hızlandırır
yok ssd al
yok ccleaner kullan
aslında hepsi doğru ama hastayı görmeden ilaç yazılmaz durumudur bu...
1 - pc ve işletim sistemi ne olursa olsun öncelikle ilk başta kendin bir hakim olacaksın pc ye gereksiz / saçma / bilgin olmadığı bir program uygulama yüklenmiş mi ona bak program ekle kaldırdan...
2 - windows başlangıç ayarlarını gözden geçir en sağlıklısı aslında hiçbirisi etkin olmamalı.
3- "%temp% temp ve prefetchteki dosyaları sil pc yi hızlandırır " demiş ya arkadaş bunu şimdi yap... AppData klasörlerine de gir buradaki temp klasörlerini de temizle...
4- ccleaner'i şimdi tam çalıştır.
5- biraz bilinçli olmayı öğrenip aslında antivürüs programı hiç kullanma derim ben çok uzun yıllardır hiç kullanmıyorum saçma sapan yerlerden dosya program indirme ya da indirdiğin her şeyi virustotal gibi sitelerde önce bi tarat istersen... en iyi bilgisayarı bile bir antivirüs programı yavaşlatabiliyor çünkü...
6- yukarıları yaptın hadi... şimdi bilgisayarını windows olduğunu düşünerek yorum yapıyorum kullanmadığın hizmetleri devre dışı bırak windows u en çok yoran hizmetler:
Defender,
Windows Search,
Windows Update (güncellemelerini bitirdikten sorna devre dışı bırak)