4 Tem 2019 #1 imxtr 🌟🌟🌟🌟🌟 Donator Katılım 28 May 2018 Mesajlar 1,754 Çözümler 6 Tepki puanı 330 Ödüller 11 Sosyal 8 HİZMET YILI Arkadaşlar bilgisayara bile giremiyorum her nereye tıklasam key hatası veriyor. Bilgisayarcıya götürmek istemedim. Sorunu nasıl halledebilirim.
Arkadaşlar bilgisayara bile giremiyorum her nereye tıklasam key hatası veriyor. Bilgisayarcıya götürmek istemedim. Sorunu nasıl halledebilirim.
4 Tem 2019 #2 Saticma S Süper Üye Katılım 16 Tem 2017 Mesajlar 1,018 Çözümler 1 Tepki puanı 359 Ödüller 8 8 HİZMET YILI KMSpico yu denedin mi? Lisans işine yarıyor
4 Tem 2019 Konuyu başlatan #3 imxtr 🌟🌟🌟🌟🌟 Donator Katılım 28 May 2018 Mesajlar 1,754 Çözümler 6 Tepki puanı 330 Ödüller 11 Sosyal 8 HİZMET YILI LeqenDTR' Alıntı: KMSpico yu denedin mi? Lisans işine yarıyor Genişletmek için tıklayın ... Hayır kullanımı fln zor mu tw den yardım edebilirmisin. Birde windows 10 pro kullanıyorum.
LeqenDTR' Alıntı: KMSpico yu denedin mi? Lisans işine yarıyor Genişletmek için tıklayın ... Hayır kullanımı fln zor mu tw den yardım edebilirmisin. Birde windows 10 pro kullanıyorum.
4 Tem 2019 #4 Saticma S Süper Üye Katılım 16 Tem 2017 Mesajlar 1,018 Çözümler 1 Tepki puanı 359 Ödüller 8 8 HİZMET YILI alfa0beta' Alıntı: Hayır kullanımı fln zor mu tw den yardım edebilirmisin. Birde windows 10 pro kullanıyorum. Genişletmek için tıklayın ... Hayır sadece indiriyorsun kırmızı bir buton var tıklıyorsun 10 sn sonra bitiyor. daha dün win 10 için yaptım. Oldukça basit
alfa0beta' Alıntı: Hayır kullanımı fln zor mu tw den yardım edebilirmisin. Birde windows 10 pro kullanıyorum. Genişletmek için tıklayın ... Hayır sadece indiriyorsun kırmızı bir buton var tıklıyorsun 10 sn sonra bitiyor. daha dün win 10 için yaptım. Oldukça basit
4 Tem 2019 Konuyu başlatan #5 imxtr 🌟🌟🌟🌟🌟 Donator Katılım 28 May 2018 Mesajlar 1,754 Çözümler 6 Tepki puanı 330 Ödüller 11 Sosyal 8 HİZMET YILI LeqenDTR' Alıntı: Hayır sadece indiriyorsun kırmızı bir buton var tıklıyorsun 10 sn sonra bitiyor. daha dün win 10 için yaptım. Oldukça basit Genişletmek için tıklayın ... Virüs uyarısı sanada verdimi ?
LeqenDTR' Alıntı: Hayır sadece indiriyorsun kırmızı bir buton var tıklıyorsun 10 sn sonra bitiyor. daha dün win 10 için yaptım. Oldukça basit Genişletmek için tıklayın ... Virüs uyarısı sanada verdimi ?
4 Tem 2019 #6 Saticma S Süper Üye Katılım 16 Tem 2017 Mesajlar 1,018 Çözümler 1 Tepki puanı 359 Ödüller 8 8 HİZMET YILI alfa0beta' Alıntı: Virüs uyarısı sanada verdimi ? Genişletmek için tıklayın ... Evet defender ı devre dışı bırakman gerekiyor. Lisans uygulaması old. için virus gibi görünüyor hilede olduğu gibi
alfa0beta' Alıntı: Virüs uyarısı sanada verdimi ? Genişletmek için tıklayın ... Evet defender ı devre dışı bırakman gerekiyor. Lisans uygulaması old. için virus gibi görünüyor hilede olduğu gibi
4 Tem 2019 Konuyu başlatan #7 imxtr 🌟🌟🌟🌟🌟 Donator Katılım 28 May 2018 Mesajlar 1,754 Çözümler 6 Tepki puanı 330 Ödüller 11 Sosyal 8 HİZMET YILI LeqenDTR' Alıntı: Evet defender ı devre dışı bırakman gerekiyor. Lisans uygulaması old. için virus gibi görünüyor hilede olduğu gibi Genişletmek için tıklayın ... Anladım bana özelden bi tane indirme linki atarmısın sen nerden indirdiysen oranın linkini at
LeqenDTR' Alıntı: Evet defender ı devre dışı bırakman gerekiyor. Lisans uygulaması old. için virus gibi görünüyor hilede olduğu gibi Genişletmek için tıklayın ... Anladım bana özelden bi tane indirme linki atarmısın sen nerden indirdiysen oranın linkini at
4 Tem 2019 #8 Saticma S Süper Üye Katılım 16 Tem 2017 Mesajlar 1,018 Çözümler 1 Tepki puanı 359 Ödüller 8 8 HİZMET YILI alfa0beta' Alıntı: Anladım bana özelden bi tane indirme linki atarmısın sen nerden indirdiysen oranın linkini at Genişletmek için tıklayın ... Tamamdır
alfa0beta' Alıntı: Anladım bana özelden bi tane indirme linki atarmısın sen nerden indirdiysen oranın linkini at Genişletmek için tıklayın ... Tamamdır