Windows MİC Algılamıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Oncelikle Selamün Aleyküm Windows 7 32 bit pc'm var pc ye kulaklık takınca iki baslı birisi ses diğeri ise mic ses kırmı çalışıyor ama mic kısmını pc algılamıyor ses kaydediciye basınca

Ooo4VP.png

Hatası Alıyorum Realtek Driverini kurunca pc yeniden baslatıyorum ve uygulama acılmıyor tepki vermiyor manuel acam dedim yine olmadı su devre dışı aygıtlar kısmındada böyle bisey var ama yine calışmıyor benim mic değil yani bu

6JJWyk.png

Vede yeni Fark ettim benim kulaklıgı Höperlör olarak gösteriyor

PllJlv.png

LÜTFEN YARDIM EDİNİZ

Moderatörün son düzenlenenleri:
Bir kere güldü, konu nerelere geldi.
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
  1. Bilgisayarınız kapatın ve tekrar açın.
  2. Sisteminizi yeniden başlattığınız zaman güvenli kipte açınız ( bilgisayarınız başlarken F8 tuşuna sürekli tıklayın)
  3. Karşınıza gelen ekrandan “Aygıt Yöneticisi”ne girin. Ardından “Sistem Aygıtlarından” ,”Microsoft UAA Audio device” bölümünü “Disable” yapın.
  4. “Exit and Save” yaparak sistemden çıkın.
  5. Reboot yaparak bilgisayarınızı yeniden başlatarak, güvenli kipte açın (F8 tuşuna sürekli tıklayın). “Microsoft UAA Audio device” bölümünü “Uninstall” yapın. Bu işlem “Microsoft UAA Audio device” devre dışı bırakması içindir.
  6. “Exit and Save” yaptıktan sonra sistemini Reboot edin ve Windows’u Normal oalrak başlatın.
  7. Bilgisayarınız açıldıktan sonra yeni donanım bulunduğuna dair bir ileti çıkması gerekiyor. İleti çıkıyorsa işleminiz başarılı olmuştur.
  8. İletiye dokunmadan Realtek HD Audio Codec sürücüsünün son versiyonunu sisteminize kurun. Bu işlemlerden sonra bilgisayarınızın ses sorunu ortadan kalkmış olacaktır.
  9. Bu kadar basit win 7 ve win 8 oluyor böğle şeyler
  10. Eğer sorun çözülürse haber ver

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...