Windows Olay Günlüğü Temizlemede Yardım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
RozrecT
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Ben Olay Günlüğünü Temizlemek İstiyorum İnternetteki Bir Kaç Çözümü Uyguladım Fakat LastActivityView Yani UsersAsistView Programına Girdiğimde Gözüküyor Silinmemiş Oluyor Yardım Ederseniz Çok Sevinirim

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Aslında bunun için en iyi yöntem cmd ya da el ile yapılacak olan temizleme işlemidir. C:\Windows\System32\winevt\Logs kısmına giderek el ile temizlenmen senin için daha iyi olacaktır. Sadece izin verilenleri siler isen daha iyi olur ve unutma ki sildiğin zaman sistemsel sorunlar da yaşaya bilirsin. Genelde o dosyalar nadiren denk gelir ama sisteminin yedeğini alarak dene mutlaka. Bunun haricinde ise Windows ve R tuşlarına basarak gelen çalıştır ekranına eventwvr yaz. Gelecek olan diğer pencerede ise Windows Günlükleri / Uygulama çift tıklayıp içeriğine bakarak (silmek istemediğin dosyalar olabilir) sonra ise Uygulama yerine gelip yeniden sağ tıklayarak Günlüğü Temizle diyebilirsin. Cmd komutları da mevcut ancak bunların geri dönüşümleri daha zor oluyor o yüzden dediğim gibi işlemleri yapmadan önce mutlaka yedek al ne olur ne olmaz. İyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...