win10 pro kullanıyorum sistem sıfırlama yaparken %36 da hata veriyo iptal ediyo sıfırlamayıben pc yi formtala çözmüştüm knk
oyun oynuyordum bi anda ekran gitti ama pc çalışıyodu kapatıp açıyım dedim açıldı otomatik onarıma geçti onarmaya çalışırkenVe sahip olduğunuz bu hataya sahip olduğunuza dair neler oldu ve özünde ne yaptığınızı yazmadınız, sahip olduğunuza dair bir şey yazmadınız
cd den formattan bahsediyosun dimi sistemin kendini sıfırlamasını yaparken hata verip iptal ediyor.tek çözümü format aynısını arkadaşımda yaşamıştı
knk pc format ataman lazımmC:/Windows/System32/logfiles/Srt/SrtTRail.txt hatası alıyorum bu konu hakkında bilgisi olan yardımcı olabilcek varmı
indirmeye başladım iso dosyasını bitene kadar çözemezsem formatı başlatcamknk pc format ataman lazımm
format mı üzdüben pc yi formtala çözmüştüm knk
son çare ona kaldım galibabende yaşadım bundan önceki pcde çok denedim ama çözemedim format at galiba tek çare
-Windows'un yüklemeye (dönen nokta) yapmaya çalıştığı gibi bilgisayarınızı başlatın, Sabit Kapatma gerçekleştirmek için Güç Düğmesine 5 -10 saniye basılı tutunBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapbu konu hakkında bilgisi olan yardımcı olabilcek varmı