Teşekkür ediyorum fakat bir şey soracağım format atmak dışında başka çözümü yokmuE posta adresi elindeyse şifreyi yenilemeyi deneyebilirsin lakin değilse o biraz zor hocam formatlamak gerekebilir elimde bir video var yardımı dokunacaktır
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapvideoya ulaşabilirsin dostum iyi forumlar
Verdiğim videoda formatsız işlem yapılıyor mobildeyim şuan eğer videodan anlamadıysanız akşam dcde olacağım ordan detaylı anlatırım hocamTeşekkür ediyorum fakat bir şey soracağım format atmak dışında başka çözümü yokmu
Verdiğim videoda formatsız işlem yapılıyor mobildeyim şuan eğer videodan anlamadıysanız akşam dcde olacağım ordan detaylı anlatırım hocam
Teşekkürler deneyeceğimSAM dosyasını kopyalayıp KaliLinux'ta OPHcrack vb uygulamalar ile hash dosyasını kırabilirsin ya da cmd ile yeni user açman gerekir bilgisyaar açılmadan F8'e basman gerekiyo kurtarma moduna girip system32 içinden Utilman.exe dosyasını cmd.exe ile yer değiştirmen gerekiyo sonra bi kod vardı yazmak için hatırlamıyorum araştırırsan bulursun şifre değişiyodu araştır bulursun.)
Dediğiniz şey nedir biraz özet geçer misiniztrue key var mı?
kullanıcılar kısmında bir tane true keyDediğiniz şey nedir biraz özet geçer misiniz
Mesela bu var diyelim nasıl kırabilirimkullanıcılar kısmında bir tane true key Ekli dosyayı görüntüle 26436
şunun gibi bir fotoğrafı var
o menüye gir anlarsın ben bi' türlü girmiştim(yanlışlıkla) şifreyi bilmediğim halde kullanıcılar kısmında varMesela bu var diyelim nasıl kırabilirim